۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
برگزاری کمیته اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) شهرستان رابر
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ شهريور
کمیته اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) ، چهارم شهریور ماه در مرکز بهداشت شهرستان رابر برگزار شد.
برگزاری کمیته اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) شهرستان رابر
به مناسبت هفته دولت صورت پذیرفت؛
دیدار جمعی از کارکنان شبکه و مرکز بهداشت شهرستان رابر با امام جمعه شهرستان
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ شهريور
به مناسبت هفته دولت و روز کارمند، جمعی از کارکنان شبکه و مرکز بهداشت درمان شهرستان رابر، در تاریخ چهارم شهریور ماه با امام جمعه این شهرستان دیدار کردند.
دیدار جمعی از کارکنان شبکه و مرکز بهداشت شهرستان رابر با امام جمعه شهرستان
برگزاری کمیته بلایا در بیمارستان امام خمینی (ره) رابر
۱۳۹۸ شنبه ۲۶ مرداد
کمیته بلایا با موضوع تریاژ بیمارستانی در بلایا و حوادث پر تلفات، 22 مرداد ماه در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان رابر برگزار شد.
برگزاری کمیته بلایا در بیمارستان امام خمینی (ره) رابر
کمیته درون بخشی مکمل یاری مدارس شبکه بهداشت و درمان رابر برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۰ مرداد
کمیته درون بخشی مکمل یاری مدارس مرکز بهداشت و درمان شهرستان رابر 19 مرداد ماه برگزار شد.
کمیته درون بخشی مکمل یاری مدارس شبکه بهداشت و درمان رابر برگزار شد
برگزاری کارگاه های آموزشی رتینوپاتی و نارسی در نوزادان و باز آموزی شیر مادر در شهرستان رابر
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۶ مرداد
کارگاه آموزشی رتینوپاتی نارسی در نوزادان و کارگاه باز آموزی شیر مادر ویژه بهورزان و ماماهای شهرستان رابر در تاریخ 16 در محل شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.
آشنایی بهورزان و مراقبین سلامت شهرستان رابر با طرح سنجش دانش آموزان و باز آموزی بوکلت نوجوانان 5-18 ...
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۶ مرداد
جلسه آموزشی "طرح سنجش دانش آموزان و بازآموزی بوکلت نوجوانان 5-18 سال" ویژه بهورزان و مراقبین سلامت شهرستان رابر، در تاریخ 16 مرداد ماه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد.
آشنایی بهورزان و مراقبین سلامت شهرستان رابر با طرح سنجش دانش آموزان و باز آموزی بوکلت نوجوانان 5-18 سال
جلسه بررسی تخصصی معاینات غربالگری طرح سنجش دانش آموزان در شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۵ مرداد
جلسه بررسی تخصصی معاینات غربالگری های طرح سنجش دانش آموزان با حضور پزشکان مراکز بهداشتی، در تاریخ پنجم تیرماه در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر برگزار شد.
به مناسبت هفته ترویج تغذیه با شیر مادر؛
همایش توانمند سازی والدین و تقویت تغذیه با شیر مادر حال و آینده در شهرستان رابر برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۴ مرداد
به مناسبت هفته ترویج تغذیه با شیر مادر، همایش توانمند سازی والدین و تقویت تغذیه با شیر مادر در حال و آینده در محل در سالن فرمانداری شهرستان رابر برگزار شد.
کمیته بهداشت بلایا در مرکز بهداشت شهرستان رابر برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۴ مرداد
کمیته بهداشتی بلایا با موضوع شرح وظایف واحد بیماری ها در بلایا، 12 مرداد ماه در مرکز بهداشت شهرستان رابر برگزار شد.
کمیته بهداشت بلایا در مرکز بهداشت شهرستان رابر برگزار شد
برگزاری جلسه بازآموزی ویژه بهورزان شهرستان رابر
۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
جلسه بازآموزی بهورزان شهرستان رابر، دوم خرداد ماه برگزار شد.
برگزاری جلسه بازآموزی ویژه بهورزان شهرستان رابر