۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
کمیته اجرایی طرح بسیج ملی فشارخون در مر کز بهداشت شهرستان رابر بر گزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
کمیته اجرایی طرح "بسیج ملی فشارخون بالا" بیست و هشتم اردیبهشت ماه در مر کز بهداشت شهرستان رابر برگزار شد.
کمیته اجرایی طرح بسیج ملی فشارخون در مر کز بهداشت شهرستان رابر بر گزار شد
راه اندازی نخستین کانون سلامت محلات شهرستان رابر
۱۳۹۸ شنبه ۲۱ ارديبهشت
نخستین کانون سلامت محلات شهرستان رابر با حضور مسئولین ادارات، مدیر شبکه و مرکز بهداشت و معاون بهداشتی و اعضای کانون سلامت محلات افتتاح شد.
راه اندازی نخستین کانون سلامت محلات شهرستان رابر
برگزاری جلسه ستاد بحران شهرستان رابر
۱۳۹۸ سه شنبه ۶ فروردين
جلسه ستاد بحران شهرستان رابر با موضوع بحران سیل، راس ساعت 6:30، ششم فروردین ماه با حضور اعضای کمیته بحران و ICS در سالن اجتماعات شبکه و مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
برگزاری جلسه ستاد بحران شهرستان رابر
همزمان با سراسر کشور؛
مانور بسیج سلامت نوروزی در شهرستان رابر برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۲ اسفند
مانور بسیج سلامت نوروزی در شهرستان رابر همزمان با سراسر کشور با حضور مدیر شبکه و مرکز بهداشت، مسئولین شهرشتان و کارشناسان بهداشت محیط برگزار شد.
مانور بسیج سلامت نوروزی در شهرستان رابر برگزار شد
تشکیل کمیته هماهنگی به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی در شبکه بهداشت و درمان رابر
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ اسفند
کمیته هماهنگی به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی، 29 بهمن ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر برگزار شد.
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ اسفند
بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان رابر شروع به کار کرد
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر گفت: با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و خیران حوزه سلامت، بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) رابر تجهیز و راه اندازی شد.
بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان رابر شروع به کار کرد
افتتاح بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی رابر
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۱ بهمن
در ششمین روز از دهه فجر، بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی شهرستان رابر چهارشنبه 17 بهمن ماه به بهره برداری رسید
افتتاح بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی رابر
نایب قهرمانی تیم والیبال شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر در مسابقات والیبال دانشگاه علوم پزشکی
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۱ بهمن
مسابقات والیبال دانشگاه علوم پزشکی با حضور دوازده تیم برگزار شد که تیم والیبال شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر مقام دوم این مسابقات را به خود اختصاص داد.
برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری و درمان سرطان در مرکز بهداشت شهرستان رابر
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۵ بهمن
کارگاه آموزشی پیشگیری و درمان سرطان و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن ویژه مراقبین سلامت بهورز و کاردان ها، 15 بهمن ماه در مرکز بهداشت شهرستان رابر برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری و درمان سرطان در مرکز بهداشت شهرستان رابر