۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ بهمن
به میزبانی مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار شد؛
برنامه بزرگداشت سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در برنامه نماز وحدت ادارت شهرستان
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۶ دي
نماز وحدت ادارات شهرستان کوهبنان و ویژه برنامه بزرگداشت سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی، امروز دوشنبه شانزدهم دی ماه به میزبانی مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
برگزاری ویژه برنامه شهادت سردار سپاه اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در بیمارستان کوهبنان
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۵ دي
به مناسبت شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام، فرمانده شهید سپاه قدس سپهبد حاج قاسم سلیمانی ویزه برنامه ای در بیمارستان شهرستان کوهبنان برگزار شد.
مراسم بزرگداشت روز پرستار در شهرستان کوهبنان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۱ دي
به مناسبت پنجم جمادی الاول سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار، مراسمی در بیمارستان شهرستان کوهبنان برگزار شد.
بزرگداشت روز پرستار در بیمارستان کوهبنان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۱ دي
همزمان با سال روز ولادت حضرت زینب (س) مراسم بزرگداشت مقام پرستار، یازدهم دی ماه در بیمارستان کوهبنان برگزار شد.
بزرگداشت روز پرستار در بیمارستان کوهبنان
مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار کرد؛
کارگاه آموزش مراقبت های دوران بارداری
۱۳۹۸ پنج شنبه ۵ دي
کارگاه یک روزه آموزش مراقبت های دوران بارداری، پنجم دی ماه در مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار شد.
کارگاه آموزش مراقبت های دوران بارداری
برگزاری کارگاه آموزشی اطفاء حریق در بیمارستان کوهبنان
۱۳۹۸ سه شنبه ۳ دي
کارگاه آموزشی اطفاء حریق، سوم دی ماه در بیمارستان شهرستان کوهبنان برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی اطفاء حریق در بیمارستان کوهبنان
برگزاری کارگاه بازآموزی اتوماسیون اداری درشهرستان کوهبنان
۱۳۹۸ دوشنبه ۲ دي
کارگاه باز آموزی کار با اتوماسیون اداری ویژه کارکنان ستادی، مراکز جامع سلامت و مسئولین خانه های بهداشت، دوم دی ماه در مرکز بهداشت کوهبنان برگزار شد.
برگزاری کارگاه بازآموزی اتوماسیون اداری درشهرستان کوهبنان
برگزاری جلسه مجمع سلامت در کوهبنان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ آذر
جلسه مجمع سلامت شهرستان کوهبنان با حضور تمامی اعضاء در محل فرمانداری این شهر برگزار شد.
برگزاری جلسه مجمع سلامت در کوهبنان
برگزاری جلسه آموزشی در خصوص بیماری آنفلو آنزا و ایدز در دانشگاه پیام نور کوهبنان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۰ آذر
جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرستان کوهبنان، در تاریخ نوزدهم آذر ماه آموزش های لازم در خصوص بیماری آنفلو آنزا و ایدز را فرا گرفتند.
بزرگداشت هفته حسابداری و روز حسابدار در مرکز بهداشت کوهبنان
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۸ آذر
به مناسبت هفته حسابداری و روز حسابدار، مراسم تجلیل از کارکنان واحد حسابداری شبکه و مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار شد.
بزرگداشت هفته حسابداری و روز حسابدار در مرکز بهداشت کوهبنان