۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
به مناسبت هفته نیروی انتظامی صورت پذیرفت؛
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۹ مهر
در دومین روز از هفته نیروی انتظامی، تقدیر فرمانده نیروی انتظامی شهرستان کوهبنان از کادر درمان بیمارستان افضل الدین ابوحامد شهرستان کوهبنان تقدیر کرد.
به مناسبت هفته دفاع مقدس صورت پذیرفت؛
تجلیل از کادر بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان
۱۳۹۹ دوشنبه ۷ مهر
همزمان با هفتمین روز از هفته گرامیداشت دفاع مقدس، آیین تجلیل و تکریم از مدافعان حوزه سلامت توسط حوزه بسیج ادارات شهرستان کوهبنان انجام شد.
تجلیل از کادر بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان
افتتاح مرکز جامع سلامت بخش طغرالجرد شهرستان کوهبنان
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۱ شهريور
به مناسبت هفته دولت و در راستای افتتاح طرح های آماده بهره برداری، ساختمان مرکز جامع سلامت و دو باب منزل مسکونی پزشک 11 مرداد در شهرستان کوهبنان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
افتتاح مرکز جامع سلامت بخش طغرالجرد شهرستان کوهبنان
برگزاری آزمون فراگیران بهورزی در شهرستان کوهبنان
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۲ مرداد
آزمون پایه دوم دوره دوازدهم فراگیرا بهورزی آموزشگاه بهورزی شهرستان زرند، امروز یک شنبه 12مرداد در مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار شد.
برگزاری آزمون فراگیران بهورزی در شهرستان کوهبنان
نظارت بر پایگاه های سنجش دانش آموزان بدو ورود به دبستان در کوهبنان
۱۳۹۹ شنبه ۱۱ مرداد
پایگاه های سنجش دانش آموزان بدو ورود به دبستان در شهرستان کوهبنان، توسط کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان مورد کنترل و ارزیابی قرار می گیرد.
نظارت بر پایگاه های سنجش دانش آموزان بدو ورود به دبستان در کوهبنان
نشست توجیهی جذب بهورز در روستاهای شعبجره و سلمان شهر کوهبنان
۱۳۹۹ شنبه ۲۴ خرداد
نشست توجیهی جذب بهورز در روستاهای شعبجره و سلمان شهر از توابع شهرستان کوهبنان، 24 خرداد ماه برگزار شد.
نشست توجیهی جذب بهورز در روستاهای شعبجره و سلمان شهر کوهبنان
نظارت بر چگونگی اجرای پروتکل های بهداشتی نانوایی ها و فروشگاه های عرضه مواد غذایی در کوهبنان
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۱ خرداد
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان، نانوایی ها و فروشگاه های عرضه مواد غذایی را مورد بازدید قرار داد.
شروع امتحانات نهایی دانش آموزان دبیرستان های کوهبنان با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۱ خرداد
دانش آموزان دبیرستانی کوهبنان امتحانات نهایی خود را با آموزش و نظارت کارشناسان مرکز بهداشت و رعایت نکات بهداشت فردی و فاصله اجتماعی شروع کردند.
قدردانی از کارکنان آزمایشگاه بیمارستان کوهبنان
۱۳۹۹ شنبه ۳۰ فروردين
به مناسبت 30 فروردین سال روز تولد حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی، از کارکنان آزمایشگاه بیمارستان کوهبنان برگزار شد.
قدردانی از کارکنان آزمایشگاه بیمارستان کوهبنان
برگزاری چهارمین جلسه ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا ویروس در کوهبنان
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۲ اسفند
چهارمین جلسه از سری جلسات کمیته پیشگیری و مبارزه با بیماری کروناویروس با حضور رئیس شبکه و مسئولان واحدهای بهداشتی و درمانی کوهبنان تشکیل شد.
برگزاری چهارمین جلسه ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا ویروس در کوهبنان