کمیته هفته ازدواج در مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار شد
۱۴۰۱ پنج شنبه ۹ تير
کمیته "هفته ازدواج" با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان، اداره ورزش و جوانان و اداره بهزیستی شهرستان کوهبنان، در محل مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
کمیته هفته ازدواج در مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار شد
برگزاری مجمع سلامت شهرستان کوهبنان
۱۴۰۱ پنج شنبه ۹ تير
مجمع سلامت شهرستان کوهبنان روز چهارشنبه هشتم تیرماه در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
برگزاری مجمع سلامت شهرستان کوهبنان
ه مناسبت هفته قوه قضائیه صورت پذیرفت؛
دیدار رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان با رییس دادگستری این شهرستان
۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
به مناسبت هفته قوه قضائیه، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان با رییس دادگستری این شهرستان دیدار کرد .
دیدار رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان با رییس دادگستری این شهرستان
بازدید مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان از شهرستان کوهبنان
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير
دکتر جعفری مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان، سه شنبه 31 خرداد ماه از مراکز جامع سلامت و همچنین بیمارستان افضل الدین ابوحامد کوهبنانی شهرستان کوهبنان بازدید کرد.
بازدید مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان از شهرستان کوهبنان
برگزاری جلسه هماهنگی و هم اندیشی سنجش نوآموزان بدو ورود به مدرسه در شهرستان کوهبنان
۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
جلسه هماهنگی و هم اندیشی سنجش نوآموزان بدو ورود به مدرسه، پنجشنبه 26 خرداد ماه در محل آموزش و پرورش شهرستان کوهبنان برگزار شد.
جلسه آموزشی بهورزان جدیدالاستخدام در مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار شد
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۶ خرداد
جلسه آموزشی بهورزان جدید الاستخدام با حضور مسئولین واحدهای فنی، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان و مسئول امور بهورزی در محل سالن آموزش مرکز بهداشت برگزار شد.
جلسه آموزشی بهورزان جدیدالاستخدام در مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار شد
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۱ خرداد
دکتر عفت شریعتی نماینده مردم شهرستان های زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی با مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان دیدار کرد.
دیدار نماینده مردم شهرستان های زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی با مسئولین شبکه بهداشت و درمان کوهبنان
گزارش تصویری اقدامات شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان در هفته سلامت
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ ارديبهشت
به مناسبت هفته سلامت (17 الی 23 اردیبهشت ) اقداماتی در این شهرستان صورت پذیرفت.
گزارش تصویری اقدامات شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان در هفته سلامت
تجلیل از سه دهه تلاش سید کاظم امیری از پرسنل مرکز بهداشت کوهبنان
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۱ فروردين
طی مراسمی از زحمات سید کاظم امیری از پرسنل مرکز بهداشت کوهبنان در تاریخ 31 فروردین ماه تجلیل شد.
تجلیل از سه دهه تلاش سید کاظم امیری از پرسنل مرکز بهداشت کوهبنان
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۰ فروردين
دکتر بارونی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی به همراه دکتر سالاری معاون فنی این معاونت، در نهمین روز فروردین 1401 از شهرستان کوهبنان بازدید کردند.
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان