۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
هدیه صنف عمده فروشان و بنکداران با مشارکت جامعه بسیج اصناف به مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
همزمان با هفته بسیج، صنف عمده فروشان، بنکداران و جامعه بسیج اصناف دو دستگاه کمک تنفسی بای پپ و 1000 عدد پذیرایی میان وعده به مرکز آموزشی درمانی افضلی پور اهدا کردند.
تقدیر و تشکر از کارکنان اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۹ يکشنبه ۲۵ آبان
به مناسبت روز جهانی اتاق عمل، از کارکنان اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی افضلی پور تجلیل شد.
تقدیر و تشکر از کارکنان اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
تقدیر و تشکر از کتابداران مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۹ يکشنبه ۲۵ آبان
همزمان با روز کتابدار، از کتابداران مرکز آموزشی درمانی افضلی پور در روز شنبه 24 آبان تجلیل شد.
تقدیر و تشکر  از کتابداران مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
اهدا 1000 پاکت شیر به مدافعان سلامت مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۰ آبان
به همت دفتر نمايندگي آستان قدس رضوی استان کرمان و شركت شیر پگاه، به پاس قدردانی و تقدیر از مدافعان سلامت، تعداد 1000 پاکت شیر، روز دوشنبه 19 آبان تقدیم کادر درمان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور شد.
اهدا 1000 پاکت شیر به مدافعان سلامت مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
هدایایی از جنس مهر و محبت برای مدافعان سلامت
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۹ آبان
بعد از قدردانی مسئولان، ارگان ها و دستگاه های دولتی و خصوصی شهر کرمان از مدافعان سلامت، مردم این شهر با ارسال هدایایی از جنس مهر و محبت، از تلاش های شبانه روزی کادر درمان قدردانی کردند.
هدایایی از جنس مهر و محبت برای مدافعان سلامت
تجلیل از کارکنان بخش تصویربرداری مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۸ آبان
به مناسبت روز جهانی رادیولوژی، از کارکنان بخش تصویربرداری مرکز آموزشی درمانی افضلی پور تقدیر شد.
تجلیل از کارکنان بخش تصویربرداری مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
حضور مدیر عامل بیمه سلامت استان کرمان در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۹ سه شنبه ۶ آبان
به مناسبت هفته ملی بیمه سلامت،، مدیر عامل بیمه سلامت استان کرمان، سه شنبه 6 آبان ماه با مسئولین مرکز آموزشی درمانی افضلی پور دیدار کرد.
حضور مدیر عامل بیمه سلامت استان کرمان در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
خبر خوش در روزهای کرونایی
تولد نوزادان سه قلو در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۹ چهارشنبه ۳۰ مهر
نوزادان سه قلو همزمان با شیوع موج سوم ویروس کرونا در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور شهر کرمان به دنیا آمدند.
تولد نوزادان سه قلو در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
سیمنار آموزشی "بیماری سل" در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۳ مهر
به مناسبت روز ملی مبارزه با سل، سمینار آموزشی بیماری سل چهارشنبه 23 مهرماه در سالن کنفرانس رادیولوژی مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد.
سیمنار آموزشی "بیماری سل" در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد
تجلیل از کارکنان کلانتری مستقر در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۳ مهر
به مناسبت روز نیروی انتظامی، از کارکنان کلانتری مستقر در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور تقدیر شد.
تجلیل از کارکنان کلانتری مستقر در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور