۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ فروردين
گرامی داشت روز مددکار در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۰ اسفند
به مناسبت سالروز میلاد با سعادت حضرت علی (ع) و روز مددکار اجتماعی، از مددکاران بیمارستان تقدیر به عمل آمد.
گرامی داشت روز مددکار در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
مراسم روز درختکاری در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ شنبه ۱۷ اسفند
مراسم روز درختکاری،15 اسفند ماه در محوطه مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد .
مراسم روز درختکاری در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
بازدید تیم معاونت درمان از مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۴ اسفند
تیم معاونت درمان دانشگاه 14 اسفندماه از مرکز آموزشی درمانی افضلی پور بازدید کردند.
بازدید تیم معاونت درمان از مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
همدلی با مدافعان سلامت در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۴ اسفند
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی افضلی پور، دکتر ابوالفضل صلواتی زاده و دکتر وحید یزدی فیض آبادی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت ، با حضور در بخش های در...
همدلی با مدافعان سلامت  در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
بزرگداشت روز مهندس در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۶ اسفند
به مناسبت پنجم اسفند ماه ، زادروز دانشمند گرانقدر خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس از همکاران مرکز آموزشی درمانی افضلی پور تقدیر به عمل آمد.
بزرگداشت روز مهندس در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
عملیات ساخت داروخانه داخلی و بهسازی بخش آنکولوژی اطفال بیمارستان افضلی پور آغاز شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۵ اسفند
عملیات ساخت ساختمان جدید داروخانه داخلی و بهسازی بخش آنکولوژی اطفال بیمارستان افضلی پور 5 اسفند ماه آغاز شد.
مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار کرد؛
۱۳۹۸ يکشنبه ۴ اسفند
کلاس آموزشی تصمیم گیری و برنامه ریزی اثر بخش در راستای توانمندی سرمایه های انسانی، سی بهمن ماه در سالن جراحی مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد.
مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار کرد؛
برگزاری کنفرانس علمی "نحوه گفتن خبر بد" (Bad News)
۱۳۹۸ يکشنبه ۴ اسفند
کنفرانس علمی نحوه گفتن خبر بد، در سالن پرستاری مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد.
برگزاری کنفرانس علمی "نحوه گفتن خبر بد" (Bad News)
برگزاری کلاس آموزشی اطفاء حریق در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۹ بهمن
کلاس آموزشی اطفاء حریق ، 28 بهمن ماه، در محوطه مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی اطفاء حریق  در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا ( س) و مقارن با ایام الله دهه فجر برگزار شد؛،
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ بهمن
به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا ( س) و ایام الله دهه فجر، اردوی فرهنگی تفریحی کلوت های شهداد و سیرچ ویژه کارکنان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد.