۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
بازدید ارزیابان مدل تعالی منابع انسانی از بیمارستان افضلی پور
۱۳۹۷ شنبه ۲۴ آذر
تیم ارزیابی انجمن مدیریت منابع انسانی ایران به همراه مدیران منابع انسانی دانشگاه، اقدامات و فعالیت های انجام شده بیمارستان افضلی پور را مورد بررسی قرار داد.
بازدید ارزیابان مدل تعالی منابع انسانی از بیمارستان افضلی پور
تجلیل از کارکنان حسابداری بیمارستان افضلی پور
۱۳۹۷ شنبه ۱۷ آذر
به مناسبت 15آذر روز ملی حسابداری در مراسمی با حضور کادر واحد امور مالی بیمارستان افضلی پور از پرسنل خدوم این واحد قدردانی شد.
تجلیل از کارکنان حسابداری بیمارستان افضلی پور
برگزاری جلسه مشترک مدیر پرستاری بیمارستان افضلی پور با مسئولین واحدهای پذیرش، درآمد و منشی های
۱۳۹۷ شنبه ۱۷ آذر
جلسه مشترک مدیر پرستاری بیمارستان افضلی پور با مسئولین واحدهای پذیرش، درآمد و منشی های بخش های در دفتر پرستاری این مرکز برگزار شد.
تجلیل از همکاران معلول بیمارستان افضلی پور
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۲ آذر
به مناسبت گرامی داشت روز جهانی معلولان (سوم دسامبر مصادف با 12 آذر) از همکاران معلول بیمارستان افضلی پور تجلیل شد.
تجلیل از همکاران معلول بیمارستان افضلی پور
دوره آموزشی مهارت های برقراری ارتباط با مراجعین در بیمارستان افضلی پور برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۱۰ آذر
دوره آموزشی مهارت های برقراری ارتباط با مراجعین، ویژه کارکنان بیمارستان های آموزشی کرمان سه شنبه مورخ ششم آذر ماه در محل سالن داخلی بیمارستان افضلی پور برگزار شد.
جلسه شورای مدیران بیمارستان افضلی پور برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۱۰ آذر
در راستای برگزاری جلسات طرح تحول سلامت دانشگاه و پیرو مدیریت منابع و مصارف، تجهیزات و دارو، جلسه شورای مدیران بیمارستان افضلی پور برگزار شد.
جلسه شورای مدیران بیمارستان افضلی پور برگزار شد
برگزاری دوره آموزشی مراقبت های معنوی در بیماران
۱۳۹۷ شنبه ۱۰ آذر
دوره آموزشی مراقبت های معنوی در بیماران با حضور دکتر ریانی رئیس دانشکده پرستاری در سالن داخلی بیمارستان افضلی پور برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی مراقبت های معنوی در بیماران
دوره آموزشی چالش های شاخص های بیمارستانی در بیمارستان افضلی پور برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۱۰ آذر
دوره آموزشی چالش های شاخص های بیمارستانی ویژه سرپرستاران بیمارستان افضلی و با حضور مدیر مرکز و مدیر خدمات پرستاری این مرکز برگزار شد.
دوره آموزشی چالش های شاخص های بیمارستانی در بیمارستان افضلی پور برگزار شد
به مناسبت هفته ملی کتاب خوانی:
پرسنل کتابخانه بیمارستان افضلی پور تقدیر شدند
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۷ آبان
به مناسبت هفته ملی کتاب خوانی، دکتر عباسی مدیر بیمارستان افضلی پور با حضور در محل کتابخانه با اهدای گل و شیرینی از زحمات و تلاش های پرسنل این واحد تجلیل و قدردانی کرد و این هفته را به آنها تبریک گفت.
پرسنل کتابخانه بیمارستان افضلی پور تقدیر شدند
برگزاری تمرین پاسخ به تهدیدات زیستی در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۳ آبان
به مناسبت هفته پدافند غیر عامل ،تمرین پاسخ به تهدیدات زیستی در روز شنبه مورخ 12 آبان ماه با هدف ارزیابی آمادگی و ارتقاء آن در پاسخ به تهدیدات بیولوژیک با همکاری EOC ، معاونت درمان و معاونت بهداشتی در ...