۱۳۹۸ پنج شنبه ۲ آبان
برگزاری جلسه آموزشی تزریق انسولین و تازه های دیابت در مرکزآموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۹ مهر
جلسه آموزشی تزریق انسولین و تازه های دیابت، در سالن پرستاری مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد.
تجلیل از پرسنل واحد بهداشت محیط مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ يکشنبه ۷ مهر
به مناسبت روز بهداشت محیط، از پرسنل واحد بهداشت محیط مرکز آموزشی درمانی افضلی پور تقدیر شد.
تجلیل از پرسنل واحد بهداشت محیط مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
نشست معاون درمان دانشگاه با تیم اجرایی مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ پنج شنبه ۴ مهر
نشست معاون درمان دانشگاه با تیم اجرایی مرکز آموزشی درمانی افضلی پور با هدف بحث و تبادل نظر در خصوص ارتقاء کیفیت خدمات پیوند کلیه برگزار شد.
نشست معاون درمان دانشگاه با تیم اجرایی مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
در پنجمین روز از هفته دفاع مقدس ؛
کارکنان مرکز آموزشی افضلی پور در گلزار شهداء حضور یافتند
۱۳۹۸ پنج شنبه ۴ مهر
کارکنان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور، در پنجمین روز از هفته دفاع مقدس در گلزار شهداء حضور یافتند.
کارکنان مرکز آموزشی افضلی پور در گلزار شهداء حضور  یافتند
به همت مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد
برگزاری مانورانتقال ایمن نمونه سالمونلا پاراتیفی به مرکز بهداشت استان کرمان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۳ مهر
مانور انتقال ایمن نمونه سالمونلا پاراتیفی به مرکز بهداشت استان کرمان در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد.
برگزاری مانورانتقال ایمن نمونه سالمونلا پاراتیفی به مرکز بهداشت استان کرمان
در سومین روز از هفته دفاع مقدس صورت پذیرفت؛
حضور رئیس و جمعی از کارکنان مرکزآموزشی درمانی افضلی پور در موزه دفاع مقدس
۱۳۹۸ چهارشنبه ۳ مهر
در سومین روز از هفته دفاع مقدس، رئیس و جمعی از کارکنان مرکزآموزشی درمانی افضلی پور، روز سه شنبه دوم شهریورماه از موزه دفاع مقدس بازدید کردند.
حضور رئیس و جمعی از کارکنان مرکزآموزشی درمانی افضلی پور در موزه دفاع مقدس
برپایی نمایشگاه دفاع مقدس در مرکزآموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ دوشنبه ۱ مهر
به مناسبت هفته دفاع مقدس، نمایشگاهی جهت گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به همت پایگاه علی ابن موسی الرضا(ع) در سالن اصلی بیمارستان افضلی پور برپاشد.
برپایی نمایشگاه دفاع مقدس در مرکزآموزشی درمانی افضلی پور
بازدید کارشناس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت از مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ شنبه ۳۰ شهريور
کارشناس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پنجشنبه 28 شهریور ماه از مرکز آموزشی درمانی افضلی پور بازدید کرد.
برگزاری آزمون خریدخدمت جهت بخش هایNICUدرمرکزآموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
آزمون خریدخدمت جهت بخش هایNICU، یکشنبه 24 شهریورماه در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد.
برگزاری آزمون خریدخدمت جهت بخش هایNICUدرمرکزآموزشی درمانی افضلی پور
بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان افضلی پور
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی، یکشنبه 24 شهریورماه از مرکز آموزشی و درمانی افضلی پور بازدید کرد.
بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان افضلی پور