۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
بازدید مدیر کل بازرسی وزارت بهداشت از اورژانس بیمارستان باهنر
۱۳۹۸ شنبه ۲۶ بهمن
دکتر حیدری مدیر کل بازرسی وزارت بهداشت، به همراه جمعی از مسئولین دانشگاه، امروز شنبه 26 بهمن ماه از اورژانس بیمارستان باهنر بازدید کرد.
بازدید مدیر کل بازرسی وزارت بهداشت از اورژانس بیمارستان باهنر
همراه سرای مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر کرمان افتتاح شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۴ بهمن
همراه سرای مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر کرمان به نام "شهید سپهبد قاسم سلیمانی" افتتاح شد.
همراه سرای مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر کرمان افتتاح شد
برگزاری بازاچه خیریه در مرکز آموزشی و درمانی شهید باهنر
۱۳۹۸ شنبه ۳۰ آذر
برگزاری بازاچه خیریه نذرسلامت، 30آذرماه در محل سالن اصلی مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر برگزار شد.
برگزاری بازاچه خیریه در مرکز آموزشی و درمانی شهید باهنر
آزمون خریدخدمت جهت بخش هایicu و آنکولوژی در مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر برگزار شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۸ شهريور
آزمون خریدخدمت جهت بخش هایicu و آنکولوژی، چهارشنبه27شهریورماه در مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر برگزار شد.
با هدف کمک به بیماران بستری نیازمند؛
بازارچه خیریه در مرکز آموزشی و درمانی شهید باهنر برگزار شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۸ شهريور
با هدف کمک به بیماران بستری نیازمند در مرکز آموزشی و درمانی شهید باهنر، بازارچه خیریه، به همت موسسه خیریه یزدان یار سلامت و مددکاری در تاریخ 26شهریورماه در محل سالن اصلی این مرکز برگزار شد.
بازارچه خیریه در مرکز آموزشی و درمانی شهید باهنر برگزار شد
فعالیت ایستگاه های فشارخون در مرکز آموزشی درمانی باهنر و کلینیک بعثت 2
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۲ خرداد
در راستای اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون بیمارستان باهنر نیز با برپایی یک پایگاه مستقر در سالن اصلی بیمارستان و یک پایگاه درکلینیک بعثت2 اقدام به پایش فشارخون مراجعه کنندگان کرده است.
فعالیت ایستگاه های فشارخون در مرکز آموزشی درمانی باهنر و کلینیک بعثت 2
سنجش فشار خون 1800 نفر در مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ خرداد
همزمان با مرحله اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون و استقرار پایگاه در مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر کرمان، فشار خون 1800 نفر در این مرکز مورد سنجش و اندازه گیری قرار گرفت.
سنجش فشار خون 1800 نفر در مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر
13500 سی سی خون توسط کارکنان بیمارستان شهید باهنر اهدا شد
۱۳۹۷ شنبه ۶ بهمن
با استقرار پایگاه سیار انتقال خون در بیمارستان شهید باهنر، جمعی از کارکنان این بیمارستان در اقدامی خداپسندانه، 13هزار و 500 سی سی خون اهدا کردند.
   13500 سی سی خون توسط کارکنان بیمارستان شهید باهنر اهدا شد
همایش ورزش و دیابت در فرهنگسرای کوثر برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۳۰ آبان
همایش ورزش و دیابت به همت مرکز دیابت استان، بیمارستان شهید باهنر و شرکت نوونوردسیک پارس و با همکاری فرهنگسرای کوثر چهارشنبه 30 آبان ماه در فرهنگسرای کوثر برگزار شد.
همایش ورزش و دیابت در فرهنگسرای کوثر برگزار شد
با مشارکت امور بانوان دانشگاه و مرکز دیابت بیمارستان شهید باهنر برگزار شد:
کارگاه خود آزمایی برست
۱۳۹۶ شنبه ۲۱ بهمن
کارگاه خود آزمایی برست، با مشارکت امور بانوان و مرکز دیابت بیمارستان شهید باهنر،17 بهمن ماه در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه خود آزمایی برست