برگزاری کلاس آموزش فشارخون و چربی خون در مرکز آموزشی شهید بهشتی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۸ دي
کلاس آموزش فشارخون و چربی خون، علائم و راه های پیشگیری از آن و نقش تغذیه نامناسب در به وجود آمدن فشارخون و چربی خون بالا در مرکز آموزشی شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزش فشارخون و چربی خون در مرکز آموزشی شهید بهشتی
برگزاری کلاس کنترل خشم در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ دي
کلاس کنترل خشم، با تدریس محبوبه جمالی، ارشد پرستاری روان مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برای کارکنان بیمارستان شهید بهشتی برگزار شد
برگزاری کلاس کنترل خشم در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ دي
کلاس آموزش سکته قلبی و مغزی، علائم و راه های پیشگیری از آن و نقش تغذیه در سکته ها برای مراجعه کنندگان درمانگاه مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری کلاس حقوق گیرنده خدمت در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
کارگاه آموزشی حقوق گیرنده خدمت با تدریس محبوبه جمالی کارشناس ارشد پرستاری در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری کلاس حقوق گیرنده خدمت در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
آموزش راه های پیشگیری از کرونا و آنفلوآنزا به دانش آموزان مدرسه سرامد
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
آموزش های لازم در خصوص راه های پیشگیری از کرونا و آنفلوآنزا توسط فاطمه سیف الهی کارشناس واحد آموزش و پیگیری بیمار مرکز آموزشی درمانی بهشتی به دانش آموزان مدرسه سرامد داده شد.
آموزش راه های پیشگیری از کرونا و آنفلوآنزا به دانش آموزان مدرسه سرامد
نوجوانان پرورشگاه صنعتی شهر کرمان با مهارت های مدیریت استرس آشنا شدند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
آموزش های لازم در خصوص مهارت های مدیریت استرس توسط بتول ابراهیم نژاد روانشناس واحد آموزش و پیگیری بیمار مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی به نوجوانان پرورشگاه صنعتی ارائه شد.
نوجوانان پرورشگاه صنعتی شهر کرمان با مهارت های مدیریت استرس آشنا شدند
توسط سوپروایزر سلامت مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی انجام شد؛
ارائه آموزش در خصوص تغذیه سالم و تاثیر آن در رشد و یادگیری در یکی از مدارس شهر کرمان
۱۴۰۲ شنبه ۹ دي
آموزش های لازم در خصوص تغذیه سالم و تاثیر آن در رشد و یادگیری توسط سوپروایزر سلامت مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی به دانش آموزان مدرسه سرآمد داده شد.
برگزاری کلاس مهارت انجام کار تیمی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ يکشنبه ۳ دي
کلاس مهارت انجام کار تیمی با تدریس دکتر محیا ترکمان عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامائی رازی برای کارکنان مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری کلاس مهارت انجام کار تیمی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ يکشنبه ۳ دي
مراجعین درمانگاه بیمارستان شهید بهشتی با عوارض سیگار و تأثیر آن بر سلامتی و مهارت کنترل فرزندان آشنا شدند.
ارائه آموزش عوارض سیگار و تأثیر آن بر سلامتی و مهارت کنترل فرزندان به مراجعین درمانگاه بیمارستان شهید بهشتی
به همت کارشناس واحد آموزش و پیگیری بیمار مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی؛
آموزش مهارت های کنترل استرس را به نوجوانان پرورشگاه
۱۴۰۲ شنبه ۲۵ آذر
به همت کارشناس واحد آموزش و پیگیری بیمار مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی، بتول ابراهیم نژاد ارشد مشاوره خانواده با حضور در پرورشگاه صنعتی آموزش مهارت های کنترل استرس را به نوجوانان پرورشگاه ارائه داد.
آموزش مهارت های کنترل استرس را به نوجوانان پرورشگاه