در نخستین روز از دهه فجر و با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور؛
ساختمان‌های دانشکده طب ایرانی و مرکز آزمون دانشگاه علوم پزشکی کرمان افتتاح شد
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۲ بهمن
ساختمان‌های دانشکده طب ایرانی و مرکز آزمون دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۲ بهمن ماه و در نخستین روز از دهه فجر با حضور دکتر" داود منظور" معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افتتاح شد.
ساختمان‌های دانشکده طب ایرانی و مرکز آزمون دانشگاه علوم پزشکی کرمان افتتاح شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در دیدار با خانواده نوزادان چهار قلو:
هزینه های درمانی و شیرخشک این نوزادان چهار قلو تا دو سالگی رایگان است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۱ بهمن
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به همراه مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، صبح امروز چهارشنبه 11 بهمن ماه با حضور در بیمارستان افضلی پور از مادر و نوزادان چهار قلو عیادت کردند.
هزینه های درمانی و شیرخشک این نوزادان چهار قلو تا دو سالگی رایگان است
با حضور مسئولان روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛
کارگاه دو روزه آموزش "خبرنویسی" برگزار شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۹ بهمن
گارگاه دو روزه آموزش" خبرنویسی" 4 بهمن ماه و 9بهمن ماه، با حضور مسئولان روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان در محل خانه دانشگاه برگزار شد.
کارگاه دو روزه آموزش "خبرنویسی" برگزار شد
پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پی درگذشت پدر بزرگوار سردار فرشید فرمانده انتظامی استان
۱۴۰۲ يکشنبه ۸ بهمن
دکتر مهدی احمدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان ، در پی درگذشت پدر بزرگوار سردار فرشید فرمانده انتظامی استان، پیام تسلیتی صادر کرد.
نشست خبری "پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم" برگزار شد
۱۴۰۲ يکشنبه ۸ بهمن
نشست خبری با موضوع "پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم"، امروز در محل خانه دانشگاه برگزار شد و مسئولان دانشگاه در این نشست بر اصلاح باورهای مردم نسبت به مسائل سلامت تاکید کردند.
نشست خبری "پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم" برگزار شد
توسط سازمان جهانی بهداشت و با پیگیری معاونت توسعه دانشگاه محقق شد:
اهدای 7 دستگاه پزشکی و آزمایشگاهی به دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۴۰۲ يکشنبه ۸ بهمن
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمان از اهدای 7 دستگاه پزشکی و آزمایشگاهی به دانشگاه علوم پزشکی کرمان به ارزش 134 میلیارد تومان توسط سازمان جهانی بهداشت خبر داد.
اهدای 7 دستگاه پزشکی و آزمایشگاهی به دانشگاه علوم پزشکی کرمان
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت ولادت حضرت علی(ع) و روز مددکار
۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ بهمن
دکتر مهدی احمدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پیامی فرا رسیدن ولادت مولای متقیان، حضرت علی(ع) و هم چنین روز مددکار را تبریک گفت. متن پیام به این شرح است:
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت ولادت حضرت علی(ع) و روز مددکار
دور دوم جلسات هیات امنا دانشگاه علوم پزشکی کرمان و دانشکده علوم پزشکی سیرجان برگزار شد
۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
دور دوم جلسات هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی کرمان و دانشکده علوم پزشکی سیرجان 3 بهمن ماه با حضور نماینده وزیر بهداشت و دبیر مجامع، هیات های امنا و شوراها در محل وزارت بهداشت برگزار شد.
جلسه ستاد بزرگداشت دهه فجر دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
جلسه ستاد بزرگداشت دهه فجر دانشگاه علوم پزشکی کرمان، اول بهمن ماه با حضور مشاور رئیس دانشگاه در امور جوانان، دبیر ستاد دهه فجر دانشگاه و نمایندگان واحدهای مختلف دانشگاه برگزار شد.
جلسه ستاد بزرگداشت دهه فجر دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۴۰۲ يکشنبه ۱ بهمن
رئیس دانشگاه با اعلام آمار نهایی «پویش ملی سلامت» از مشارکت مردمی وغربالگری پرفشاری خون و دیابت ۸۴۱۳۵۹نفر در این پویش خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان آمار نهایی مشارکت مردمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پویش ملی سلامت را اعلام کرد: