۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ بهمن
کمیته هماهنگی برنامه های هفته جهانی سرطان در مرکز بهداشت شهرستان کرمان تشکیل شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۳۰ دي
کمیته هماهنگی برنامه های هفته جهانی سرطان با حضور معاون فنی و مسئولین واحدهای ستادی مرکز بهداشت شهرستان کرمان، بیست و نهم دی ماه در سالن آموزش این مرکز تشکیل شد.
کمیته هماهنگی برنامه های هفته جهانی سرطان در مرکز بهداشت شهرستان کرمان تشکیل شد
به همت واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمان :
جلسه آموزشی تغذیه سالم ویژه پرسنل بهزیستی شهرستان کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۹ دي
جلسه آموزشی تغذیه سالم ویژه پرسنل بهزیستی، مدیران و مربیان مهد روستاها بیست و ششم دی ماه در سالن آموزش اداره بهزیستی شهرستان کرمان برگزار شد.
جلسه آموزشی تغذیه سالم ویژه پرسنل بهزیستی شهرستان کرمان برگزار شد
برگزاری کارگاه خود مراقبتی ویژه مراقبین سلامت شهرستان کرمان
۱۳۹۸ شنبه ۲۸ دي
کارگاه خود مراقبتی ویژه مراقبین سلامت مرکز بهداشت شهرستان کرمان بیست وپنجم دی ماه در سالن آموزش مرکز 22 بهمن برگزار شد.
برگزاری کارگاه خود مراقبتی ویژه مراقبین سلامت شهرستان کرمان
کارگاه توجیهی برنامه ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ دي
کارگاه توجیهی برنامه ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال، با حضور مسئولین مراکز شهری و روستایی، پایگاه های افاغنه و پایگاه های شهری شهرستان کرمان، بیست و چهارم دی ماه در سالن آموزش مرکز 22 بهمن برگزار شد.
کارگاه آموزشی ژنتیک و بیماری تالاسمی در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزارشد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ دي
کارگاه آموزشی ژنتیک و بیماری تالاسمی ویژه پزشکان و ماماهای خانواده شهرستان کرمان، بیست و سوم دی ماه در سالن آموزش مرکز 22 بهمن برگزار شد.
کارگاه آموزشی ژنتیک و بیماری تالاسمی در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزارشد
نشست بانوان مرکز بهداشت شهرستان کرمان و مسئول امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۴ دي
نشست مسئول امور بانوان دانشگاه علوم با بانوان مرکز بهداشت شهرستان کرمان، بیست و چهارم دی ماه در نمازخانه این مرکز برگزار شد.
کارگاه آموزشی سل ویژه پزشکان و مراقبین سلامت پایگاه های بهداشتی شهر کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۳ دي
کارگاه آموزشی سل، ویژه پزشکان و مراقبین سلامت پایگاه های بهداشتی شهری شهر کرمان، بیست و دوم دی ماه در سالن آموزش مرکز 22 بهمن برگزار شد.
در ایام سوگواری شهادت بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا(س)؛
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۳ دي
مراسم بزرگداشت سردار بزرگ و پر افتخار اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش بیست و سوم دی ماه در نمازخانه مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.
مراسم بزرگداشت سردار بزرگ و پر افتخار اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش در مرکز بهداشت شهرستان کرمان  برگزار شد
توسط واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمان صورت پذیرفت؛
برگزاری جلسه آموزشی اصلاح الگوی غذایی و سبک زندگی سالم در دانشگاه فرهنگیان کرمان
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۹ دي
با همکاری و هماهنگی واحد تغذیه و آموزش سلامت مرکز بهداشت شهرستان کرمان، جلسه آموزشی اصلاح الگوی غذایی و سبک زندگی سالم، چهاردهم دی ماه ویژه پرسنل دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی شهر کرمان برگزار شد.
آشنایی پرسنل موسسه مالی اعتباری مشیز کرمان با اصلاح الگوی غذایی و سبک زندگی سالم
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۹ دي
جلسه آموزشی اصلاح الگوی غذایی و سبک زندگی سالم ویژه پرسنل موسسه مالی اعتباری مشیز کرمان دوازدهم دی ماه در سالن آموزش این موسسه برگزار شد.
آشنایی پرسنل  موسسه مالی اعتباری مشیز کرمان با اصلاح الگوی غذایی و سبک زندگی سالم