۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
جلسه آموزشی" پیشگیری از سرطان همراه با خود آرمایی" در فرهنگسرای کوثر برگزار شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۸ بهمن
با هماهنگی واحد پیشگیری از بیماری های غیرواگیرمرکز بهداشت کرمان، جلسه آموزشی "پیشگیری از سرطان همراه با خود آرمایی" در فرهنگسرای کوثر برگزار شد.
جلسه آموزشی" پیشگیری از سرطان همراه با خود آرمایی" در فرهنگسرای کوثر برگزار شد
جلسه آموزشی "سرطان پستان و آموزش خودآزمایی" در ستاد مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۸ بهمن
جلسه آموزشی" سرطان پستان و آموزش خودآزمایی" ویژه بانوان در سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
توسط مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد:
آشنایی مراقبین سلامت آموزش و پرورش ناحیه 2 کرمان با اصول تغذیه سالم در مدارس
۱۴۰۲ شنبه ۱۴ بهمن
جلسه آموزشی" تغذیه سالم در مدارس و اهمیت خوردن صبحانه در دانش آموزان" 11 بهمن ماه ویژه مراقبین سلامت آموزش و پرورش ناحیه 2 در محل سالن آموزش شهید مهدوی ناحیه 2 کرمان برگزار شد.
آشنایی مراقبین سلامت آموزش و پرورش ناحیه 2 کرمان با اصول تغذیه سالم در مدارس
تیم بازرسی مرکز بهداشت شهرستان کرمان از تعدادی مدارس شهر کرمان بازدید کرد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۱ بهمن
تیم بازرسی مرکز بهداشت شهرستان کرمان با حضور کارشناسان اداره کل آموزش و پرورش و کارشناس مسئول سلامت ناحیه2 از مدارس متوسطه دور اول پسرانه بحرالعلوم و بوعلی شهر کرمان باردید کردند.
تیم بازرسی مرکز بهداشت شهرستان کرمان از تعدادی مدارس شهر کرمان بازدید کرد
تور سلامت ویژه دانش آموزان کرمانی اجرا شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۱ بهمن
با هماهنگی و همکاری مرکز بهداشت شهرستان کرمان و آموزش و پرورش ناحیه 1 تور سلامت ویژه دانش آموزان هنرستان گیو در مرکز خدمات جامع سلامت نوریه اجرا شد.
تور سلامت ویژه دانش آموزان کرمانی اجرا شد
کمیته برنامه ریزی " هفته ملی مبارزه با سرطان " در مرکز بهداشت شهرستان کرمان تشکیل شد
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۰ بهمن
کمیته برنامه ریزی هفته ملی مبارزه با سرطان با شعار" من مسئولم برای پیشگیری از سرطان خودم، خانواده ام و جامعه ام" با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان در سالن کنفرانس این مرکز تشکیل شد.
کمیته" بررسی وضعیت ارائه خدمات حیوان گزیدگی" در مرکز بهداشت شهرستان کرمان تشکیل شد
۱۴۰۲ يکشنبه ۸ بهمن
کمیته "بررسی وضعیت ارائه خدمات حیوان گزیدگی" با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان و اعضاء کمیته در سالن کنفرانس این مرکز تشکیل شد.
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی از مرکز بیماری های رفتاری رازی و آزمایشگاه مرجع کرمان
۱۴۰۲ يکشنبه ۸ بهمن
به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایدز، دکتر برهانی نژاد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و هیئت همراه از مرکز بیماری های رفتاری و آزمایشگاه مرجع جواد الائمه (ع) بازدید کرد.
ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان به دانش آموزان مدرسه ناشنوایان فرزانه کرمان
۱۴۰۲ يکشنبه ۸ بهمن
با استقرار کلینیک های سیار دندانپزشکی در مدرسه ناشنوایان فرزانه کرمان به مدت 8 روز خدمات دندانپزشکی به صورت رایگان به دانش آموزان این مدرسه ارائه شد
ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان به دانش آموزان مدرسه ناشنوایان فرزانه کرمان
۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
دکتر سعدالله رضازاده رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان و هیئت همراه 2 بهمن ماه از دوتن از مجروحین نیروی انتظامی حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان عیادت کرد.
رئیس مرکزبهداشت شهرستان کرمان و هیئت همراه از دوتن از مجروحین نیروی انتظامی حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان عیادت نمود