۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ بهمن
به مناسبت هفته پویش ملی مبارزه با سرطان؛
جلسه آموزشی در مدرسه دخترانه شهید عبدلی شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۱ بهمن
به مناسبت هفته پویش ملی مبارزه با سرطان، جلسه آموزشی در مدرسه دخترانه شهید عبدلی شهرستان شهربابک برگزار شد.
جلسه آموزشی در مدرسه دخترانه شهید عبدلی شهرستان شهربابک برگزار شد
برگزاری کلاس آموزشی به مناسبت هفته ملی تغذیه در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
۱۳۹۸ شنبه ۲۸ دي
کلاس آموزشی به مناسبت هفته ملی تغذیه ویژه مربیان مهدکودک های تحت پوشش بهزیستی شهرستان شهربابک در سالن مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی به مناسبت هفته ملی تغذیه در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
کمیته پویش ملی مبارزه با سرطان در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک تشکیل شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۶ دي
کمیته پویش ملی مبارزه با سرطان، 26دی ماه در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
کمیته پویش ملی مبارزه با سرطان در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک تشکیل شد
برگزاری کارگاه آموزشی شیوه زندگی سالم میانسالان در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۶ دي
کارگاه آموزشی شیوه زندگی سالم میانسالان ویژه پزشکان، چهارشنبه 25 دی ماه در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک تشکیل شد.
برگزاری کارگاه آموزشی شیوه زندگی سالم میانسالان در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
گرامی داشت یاد سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۹ دي
مراسم گرامیداشت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی به همراه قرائت زیارت عاشورا با حضور رئیس و کارکنان مرکز بهداشت شهرستان شهربابک، صبحگاه نوزدهم دی ماه در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.
گرامی داشت  یاد سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار کرد؛
جلسه آموزشی سناریوهای مرگ مادران در سال 1397
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۵ دي
جلسه آموزشی سناریوهای مرگ مادران ویژه ماماها و مراقبین سلامت مامای شهرستان شهربابک، دوازدهم دی ماه در مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
جلسه آموزشی سناریوهای مرگ مادران در سال 1397
به همت مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد؛
جلسه توجیهی کارگاه آموزشی طرح تکمیلی ایمنسازی فلج اطفال و مراقبت بیماری ایدز ،سل
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۵ دي
جلسه توجیهی کارگاه آموزشی طرح تکمیلی ایمنسازی فلج اطفال و مراقبت ایدز، سل، ویژه مراقبین سلامت و بهورزان در سالن مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار کرد؛
۱۳۹۸ شنبه ۱۴ دي
جلسه آموزشی مهارت های زندگی، ترویج ازدواج سالم و پایدار، پیشگیری از رفتار های پر خطر ویزه مراقبین سلامت و بهورزان در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
جلسه باز آموزی بحران و بلایا در مر کز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۱۴ دي
جلسه باز آموزی بحران و بلایا، هشتم و نهم دی ماه ویژه مراقبین سلامت و بهورزان در سالن مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
جلسه باز آموزی بحران و بلایا در مر کز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد
به مناسبت شهادت سردار سرفراز اسلام حاج قاسم سلیمانی؛
مراسم قرائت قران و ترحیم و مرثیه سرایی در مرکز بهداشت شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۱۴ دي
به مناسبت شهادت سردار سرفراز اسلام حاج قاسم سلیمانی مراسم قرائت قرآن و ترحیم و مرثیه سرایی صبحگاه چهاردهم دی ماه در سالن مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
مراسم قرائت قران و ترحیم و مرثیه سرایی در مرکز بهداشت شهربابک برگزار شد