۱۳۹۸ چهارشنبه ۹ بهمن
کارگاه آموزشی بسته خدمتی تغذیه و IDD(اختلالات ناشی از کمبود ید) در شهرستان ارزوئیه برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۸ بهمن
کارگاه آموزشی بسته خدمتی تغذیه و IDD با حضور مراقبین سلامت، بهورزان و کاردان های شهرستان ارزوئیه، هشتم بهمن ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه برگزار شد.
جلسه سالیانه مجمع سلامت شهرستان ارزوئیه برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۵ بهمن
جلسه مجمع سلامت شهرستان ارزوئیه با حضور معاون فرماندار، مدیر شبکه، شهردار، بخشداران و سایر اعضاء مجمع، سوم بهمن ماه در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
جلسه سالیانه مجمع سلامت شهرستان ارزوئیه برگزار شد
بازدید نظارتی کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه از روند اجرایی طرح تکمیلی فلج اطفال در شهرستان ارزوئی...
۱۳۹۸ دوشنبه ۳۰ دي
در راستای اجرای طرح فلج اطفال مناطق سیاری شهرستان ارزوئیه، کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه، 29 دی ماه از روند اجرای این طرح در مناطق سیاری این شهرستان بازدید کردند.
بازدید نظارتی کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه از روند اجرایی طرح تکمیلی فلج اطفال در شهرستان ارزوئیه
به مناسبت هفته بسیج تغذیه؛
جلسات لقمه سالم در مدارس شهرستان ارزوئیه برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۹ دي
جلسات لقمه صبحانه سالم به مناسبت هفته بسیج تغذیه در مدارس شهرستان ارزوئیه برگزار شد.
جلسات لقمه سالم در مدارس شهرستان ارزوئیه برگزار شد
برگزاری کلاس آموزشی جمعیت و فاصله گذاری مناسب در شهرستان ارزوئیه
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۳ دي
کلاس آموزشی جمعیت و فاصله گذاری مناسب ویژه ماماهای مراکز خدمات جامع سلامت ، شنبه 21دی ماه در این شبکه بهداشت برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی جمعیت و فاصله گذاری مناسب در شهرستان ارزوئیه
برگزاری مراسم گرامیداشت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در شبکه بهداشت و درمان ارزوئیه
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۹ دي
گرامی داشت مقام شامخ شهید والا مقام سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به همراه قرائت زیارت عاشورا با حضور مدیر و همکاران بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه، نوزدهم دی ماه در این مرکز برگزار شد.
تجلیل از پرستاران بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان ارزوئیه به مناسبت روز پرستار
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۱ دي
پرستاران شهرستان ارزوئیه به مناسبت روز پرستار و میلاد حضرت زینب(س) تجلیل شدند.
تجلیل از پرستاران بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان ارزوئیه به مناسبت روز پرستار
جلسه معرفی و توجیهی پزشکان جدیدالورود بیمارستان امام حسین(ع) شهرستان ارزوئیه برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۹ دي
جلسه معرفی و توجیهی پزشکان جدیدالورود بیمارستان امام حسین(ع) شهرستان ارزوئیه در تاریخ نهم دی ماه برگزار شد.
به مناسبت روز حسابدار؛
پرسنل واحد امور مالی شبکه بهداشت و درمان ارزوئیه تجلیل شدند
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۸ آذر
به مناسبت روز حسابدار، طی مراسمی با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه، مدیر داخلی بیمارستان از پرسنل امور مالی این مرکز تقدیر شد.
پرسنل واحد امور مالی شبکه بهداشت و درمان ارزوئیه تجلیل شدند
بزرگداشت روز جهانی داوطلب سلامت در شهرستان ارزوئیه
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۸ آذر
جشن روز جهانی داوطلبین سلامت در مرکز خدمات جامع سلامت صوغان برگزار شد.
بزرگداشت روز جهانی داوطلب سلامت در شهرستان ارزوئیه