۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
گشت ویژه ستاد مبارزه با کرونا شهرستان ارزوئیه
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۰ آبان
گشت مشترک ستاد مبارزه با کرونا شهرستان ارزوئیه، 18آبان ماه انجام و با مراکز متخلف برخورد شد.
گشت ویژه ستاد مبارزه با کرونا شهرستان ارزوئیه
برگزاری کمیته برون بخشی هفته سالمند (13-7مهرماه) در شهرستان ارزوئیه
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۰ مهر
کمیته برون بخشی گرامیداشت تکریم و منزلت سالمند در هفته سالمند، هشتم مهرماه در محل مرکز بهداشت شهرستان ارزوئیه برگزار شد.
برگزاری کمیته برون بخشی هفته سالمند (13-7مهرماه) در شهرستان ارزوئیه
به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط؛
کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه تقدیر شدند
۱۳۹۹ يکشنبه ۶ مهر
همزمان با روز جهانی بهداشت محیط، از کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه تقدیر شد.
کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه تقدیر شدند
برگزاری کارگاه مراقبت های ادغام یافته کودک سالم(جدید) ویژه پزشکان و بهورزان شهرستان ارزوئیه
۱۳۹۹ يکشنبه ۳۰ شهريور
کارگاه مراقبت های ادغام یافته کودک سالم(جدید) ویژه پزشکان و بهورزان شهرستان ارزوئیه، درتاریخ 29 شهریور ماه در محل سالن اجتماعات و سالن کنفرانس بیمارستان امام حسین (ع) برگزار شد.
برگزاری جلسات جذب و تربیت سفیران سلامت و رابطین محلات در شهرستان ارزوئیه
۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۷ شهريور
جلسات جذب، آموزش و تربیت سفیران سلامت و رابطین محلات جهت برنامه "هرخانه یک پایگاه سلامت" در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان ارزوئیه برگزار شد.
برگزاری جلسات جذب و تربیت سفیران سلامت و رابطین محلات در شهرستان ارزوئیه
مدارس شهرستان ارزوئیه بازدید شدند
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۶ شهريور
با بازگشایی مدارس در شهریورماه، کارشناسان، بهورزان و مراقبین سلامت مرکز بهداشت شهرستان ارزوئیه، با تشکیل تیم های نظارت، از عملکرد مدارس در سطح شهرستان جهت اجرای پروتکل های بهداشتی بازدید کردند.
مدارس شهرستان ارزوئیه بازدید شدند
برگزاری کارگاه توانمندسازی تیم سلامت شبکه بهداشت و درمان ارزوئیه در برنامه "هرخانه یک پایگاه سلامت"
۱۳۹۹ سه شنبه ۴ شهريور
کارگاه تونمندسازی تیم سلامت در برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت، در تاریخ سوم شهریور ماه در محل سالن شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه برگزار شد.
بازدید مدیرشبکه بهداشت شهرستان ارزوئیه از پروژه های در حال ساخت شبکه بهداشت و درمان
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۷ مرداد
مرتضی امیری پاک مدیر شبکه بهداشت شهرستان ارزوئیه، یکشنبه 26 مردادماه از پروژه های در حال ساخت این مرکز بازدید کرد.
برگزاری کارگاه صدور گواهی فوت استاندارد ویژه پزشکان شهرستان ارزوئیه
۱۳۹۹ شنبه ۲۵ مرداد
کارگاه صدور گواهی فوت استاندارد ویژه پزشکاه مراکز خدمات جامع سلامت و بیمارستان شهرستان ارزوئیه، 23 مرداد ماه در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
برگزاری کارگاه صدور گواهی فوت استاندارد ویژه پزشکان شهرستان ارزوئیه
به منظور پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در شهرستان صورت پذیرفت؛
گشت ویژه کووید 19 از صنوف شهرستان ارزوئیه
۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۳ مرداد