۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
برگزاری جشنواره غذای سالم و سنتی ویژه سالمندان در شهرستان ارزوئیه
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۴ مهر
جشنواره غذای سالم و سنتی در شهرستان ارزوئیه با همکاری شبکه بهداشت و درمان، اداره بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) و با حضور سالمندان این شهرستان در تاریخ 13 مهر ماه برگزار شد.
برگزاری جشنواره غذای سالم و سنتی ویژه سالمندان در شهرستان ارزوئیه
کارگاه آموزشی با موضوع میانسالانی در مرکز بهداشت ارزوئیه برگزار شد
۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر
کارگاه آموزشی با موضوع میانسالانی با سخنان دکتر توحیدی رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه در خصوص اهمیت سلامت میانسالان و ضرورت عزم برای پیشبرد برنامه میانسالان آغاز شد.
کارگاه آموزشی با موضوع میانسالانی در مرکز بهداشت ارزوئیه برگزار شد
خانه بهداشت معدن آبدشت، دولت آباد شهرستان ارزوئیه بازسازی شد
۱۳۹۴ يکشنبه ۵ مهر
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه از بازسازی خانه بهداشت معدن آبدشت، دولت آباد این شهرستان خبر داد.
خانه بهداشت معدن آبدشت، دولت آباد شهرستان ارزوئیه بازسازی شد
کارگاه آموزشی تب مالت (بروسلوز) در شهرستان ارزوئیه برگزار شد
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
کارگاه آموزشی تب مالت (بروسلوز) با همکاری شبکه بهداشت و درمان، اداره دامپزشکی و بخشداری شهرستان ارزوئیه 11 شهریور ماه در سالن فرمانداری با حضور دهیاران مناطق روستایی این شهرستان برگزار شد.
کارگاه آموزشی تب مالت (بروسلوز) در شهرستان ارزوئیه برگزار شد
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه:
سه واحد مسکونی جهت پزشکان شبکه بهداشت ودرمان ساخته شد
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
دکتر توحیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه به روابط عمومی این شبکه گفت: برای ساخت این سه واحد مسکونی مبلغ 2میلیارد ریال از محل منابع داخلی هزینه گردیده است.
سه واحد مسکونی جهت پزشکان شبکه بهداشت ودرمان ساخته شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان ارزوئیه:
با کمک بنیاد علوی، بیست و چهارمین مرحله سبد غذایی خانوار توزیع شد
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۱ شهريور
دکتر توحیدی رئیس شبکه بهداشت ودرمان ارزوئیه گفت: با حضور خسروی نماینده بنیاد علوی، 24 مرحله سبد غذایی خانوار بین خانواده های واجد شرایط توزیع شد.
 با کمک بنیاد علوی، بیست و چهارمین مرحله سبد غذایی خانوار توزیع شد
کارگاه فرزند پروی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه برگزار شد
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۰ شهريور
با هدف آموزش دانش و مهارت های تربیت کودکان به روش سازنده و غیر مخرب و تربیت کودکان مستقل "کارگاه فرزند پروی" در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه برگزار شد.
کارگاه فرزند پروی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه برگزار شد
به مناسبت سالروز ورود آزادگان به مهین اسلامی:
دیدار مدیر و کارکنان شبکه بهداشت ارزوئیه با فرماندار این شهرستان
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۶ مرداد
به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، مدیر و کارکنان شبکه بهداشت ارزوئیه ضمن گرامی داشت این روز با فرماندار شهرستان ارزوئیه که یکی از آزادگان سرافراز دوران دفاع مقدس می باشد دیدار کردند.
دیدار مدیر و کارکنان شبکه بهداشت ارزوئیه با فرماندار این شهرستان
اختصاص یک دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر به مرکز بهداشتی درمانی بخش صوغان شهرستان ارزوئیه
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۶ مرداد
دکتر مهدی توحیدی رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه با بیان اینکه یک دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر به مرکز بهداشتی درمانی صوغان اختصاص یافت، افزود: این آمبولانس از مصوبات هیأت رئیسه دانشگاه مورخ ...
بازدید معاون درمان دانشگاه از بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان ارزوئیه
۱۳۹۴ شنبه ۲۴ مرداد
پنج شنبه بیست و دوم مرداد ماه دکتر حمیدرضا رشیدی نژاد از بیمارستان 32 تخت خوابی ارزوئیه بازدید نمود.
بازدید معاون درمان  دانشگاه از بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان ارزوئیه