۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
در هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار صورت پذیرفت؛
تقدیر و تشکر از کتابداران دانشکده دندانپزشکی کرمان
۱۳۹۹ شنبه ۲۴ آبان
به مناسبت هفته کتاب و کتابدار رئیس و مدیر امور اداری دانشکده دندانپزشکی کرمان روز شنبه بیست و چهارم آبان ماه از کتابخانه دانشکده بازدید و از مسئول و کتابداران تقدیر و تشکر بعمل آورد.
تقدیر و تشکر از کتابداران دانشکده دندانپزشکی کرمان
بازدید رئیس دانشگاه از دانشکده دندانپزشکی کرمان
۱۳۹۹ شنبه ۱۷ آبان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، روز پنجشنبه پانزدهم آبان ماه از بخش های مختلف دانشکده دندانپزشکی دانشگاه بازدید کرد.
بازدید رئیس دانشگاه  از دانشکده دندانپزشکی کرمان
جهت جلوگیری از شیوع پاندمی کووید-19 صورت پذیرفت:
ایزوله سازی 59 عدد یونیت در دانشکده دندانپزشکی
۱۳۹۹ شنبه ۱۷ آبان
جهت جلوگیری از شیوع همه گیری بیماری کووید-19، تعداد 59 عدد یونیت دندانپزشکی ایزوله سازی شدند.
ایزوله سازی 59  عدد یونیت در دانشکده دندانپزشکی
کسب رتبه اول مسابقات انتخابی دوچرخه سواری توسط دانشجوی دندانپزشکی
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۵ مهر
رضا حیدری دانشجوی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان موفق به کسب رتبه اول در رده سنی بزرگسالان در مسابقات انتخابی شهریور ماه باشگاه مس کرمان شد.
کسب رتبه اول مسابقات انتخابی دوچرخه سواری توسط دانشجوی دندانپزشکی
سمینار مجازی دندانپزشکی کودکان برگزار می شود
۱۳۹۹ سه شنبه ۳۱ تير
سمینار مجازی دندانپزشکی کودکان 15 مردادماه با سخنرانی دکتر حمیدرضا پور اسلامی، دکتر الهام فرخ گیسور و دکتر رضیه شجاعی پور برگزار می شود.
سمینار مجازی دندانپزشکی کودکان برگزار می شود
به مناسبت دهه کرامت صورت پذیرفت؛
برگزاری سه شنبه های مهدوی در دانشکده دندانپزشکی
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۰ تير
اولین سه شنبه مهدوی سال 1399، به مناسبت آغاز دهه کرامت روز سه شنبه دهم تیرماه در دانشکده دندانپزشکی کرمان برگزار شد.
برگزاری سه شنبه های مهدوی در دانشکده دندانپزشکی
مدیر کلینیک ویژه دندانپزشکی بعثت 5 منصوب شد
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۶ خرداد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ابلاغی دکتر هدی مهرابی زاده هنرمند، متخصص جراحی فک و صورت را به سمت مدیر کلینیک ویژه تخصصی دندانپزشکی بعثت 5 منصوب کرد.
مدیر کلینیک ویژه دندانپزشکی بعثت 5 منصوب شد
جشن میلاد حضرت فاطمه (س) همراه با تجلیل از اساتید بازنشسته دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۷ بهمن
جشن میلاد حضرت فاطمه (س) و روز زن و همچنین تجلیل از اساتید بازنشته با حضور قائم مقام ریاست دانشگاه و سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری روز شنبه بیست و ششم بهمن ماه در دانشکده دندانپزشکی دانشگا...
مراسم بزرگداشت دهه فجر در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۱ بهمن
مراسم بزرگداشت دهه فجر و چهلمین روز شهادت سردارشهید حاج قاسم سلیمانی با حضور عضو هیات نظارت بر انتخابات، روز یکشنبه بیستم بهمن ماه در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
مراسم بزرگداشت دهه فجر در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
با ابلاغ رئیس دانشگاه،
معاون اداری مالی دانشکده دندانپزشکی منصوب شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ دي
با ابلاغ رئیس دانشگاه، دکتر ایمان محمدزاده به سمت معاون اداری و مالی دانشکده دندانپزشکی منصوب شد.
معاون اداری مالی دانشکده دندانپزشکی منصوب شد