۱۳۹۸ پنج شنبه ۸ اسفند
جشن میلاد حضرت فاطمه (س) همراه با تجلیل از اساتید بازنشسته دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۷ بهمن
جشن میلاد حضرت فاطمه (س) و روز زن و همچنین تجلیل از اساتید بازنشته با حضور قائم مقام ریاست دانشگاه و سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری روز شنبه بیست و ششم بهمن ماه در دانشکده دندانپزشکی دانشگا...
مراسم بزرگداشت دهه فجر در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۱ بهمن
مراسم بزرگداشت دهه فجر و چهلمین روز شهادت سردارشهید حاج قاسم سلیمانی با حضور عضو هیات نظارت بر انتخابات، روز یکشنبه بیستم بهمن ماه در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
مراسم بزرگداشت دهه فجر در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
با ابلاغ رئیس دانشگاه،
معاون اداری مالی دانشکده دندانپزشکی منصوب شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ دي
با ابلاغ رئیس دانشگاه، دکتر ایمان محمدزاده به سمت معاون اداری و مالی دانشکده دندانپزشکی منصوب شد.
معاون اداری مالی دانشکده دندانپزشکی منصوب شد
به مناسبت هفتمین روز شهادت سردار سپهبد سلیمانی صورت پذیرفت؛
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدوی در دانشکده دندانپزشکی کرمان
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۴ دي
برنامه فرهنگی سه شنبه های مهدوی به مناسبت هفتمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، روز سه شنبه بیست و چهارم دی ماه در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدوی در دانشکده دندانپزشکی کرمان
کارگاه آموزشی بسته اعتلای اخلاق حرفه ای در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۱ دي
کارگاه آموزشی بسته اعتلای اخلاق حرفه ای ویژه کارکنان دانشکده دندان پزشکی، روز شنبه بیست و یکم دی ماه در سالن آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.
کارگاه آموزشی بسته اعتلای اخلاق حرفه ای در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه برگزار شد
جلسه گرامیداشت سالگرد حماسه 9دی و جشن روز پرستار در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۱ دي
جلسه گرامیداشت سالگرد حماسه 9دی و جشن روز پرستار همزمان با میلاد حضرت زینب (س)، روز چهارشنبه 11 دی ماه با حضور سردار حسنی در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
برگزاری جشنواره خیریه غذای یلدایی در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه
۱۳۹۸ شنبه ۳۰ آذر
همزمان با شب یلدا، جشنواره غذا یلدایی به نفع بیماران نیازمند، روز شنبه 30 آذرماه در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
برگزاری جشنواره خیریه غذای یلدایی در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه
به مناسبت هفته بسیج صورت پذیرفت؛
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدویت در دانشکده دندانپزشکی
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ آذر
به مناسبت هفته بسیج، برنامه سه شنبه مهدویت در دانشکده دندانپزشکی، این هفته 5 آذرماه با رنگ و بوی بسیج و بسیجی برگزار شد.
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدویت در دانشکده دندانپزشکی
به مناسبت میلاد پیامبر (ص) صورت پذیرفت:
برگزاری اولین جشنواره فرهنگی ورزشی شهید محسن کرموند در دانشکده دندانپزشکی
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۶ آبان
اولین جشنواره فرهنگی ورزشی شهید محسن کرموند، به مناسبت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق(ع) ویژه کارکنان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه، روز شنبه 25 آبان ماه برگزار شد.
برگزاری اولین جشنواره فرهنگی ورزشی شهید محسن کرموند در دانشکده دندانپزشکی
به مناسبت اربعین حسینی؛
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدوی در دانشکده دندانپزشکی
۱۳۹۸ سه شنبه ۳۰ مهر
برنامه سه شنبه مهدوی به مناسبت اربعین حسینی در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدوی در دانشکده دندانپزشکی