۱۳۹۸ پنج شنبه ۲ آبان
برپایی بازارچه خیریه "لبخند امید" در دانشکده دندان پزشکی
۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
دانشجویان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه، بازارچه خیریه لبخند امید را با هدف کمک به کاهش هزینه های دندانپزشکی بیماران نیازمند، دوشنبه اول آبان ماه در این دانشکده دایر کردند.
برپایی بازارچه خیریه "لبخند امید" در  دانشکده دندان پزشکی
بازدید رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت از دانشکده دندانپزشکی کرمان
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت به همراه معاون آموزشی دانشگاه و رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه صبح سه شنبه بیست و چهارم مرداد ماه از بخش های مختلف این دانشکده بازدید کردند.
بازدید رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت از دانشکده دندانپزشکی کرمان
برگزاری کارگاه آموزشی اخلاق حرفه ایی و مهارت های ارتباطی در دانشکده دندانپزشکی
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۷ تير
در راستای افزایش آگاهی و مهارت کارکنان، کارگاه آموزشی اخلاق حرفه ای و مهارت های ارتباطی در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی اخلاق حرفه ایی و مهارت های ارتباطی در دانشکده دندانپزشکی
همزمان با سالروز ولادت صاحب الزمان صورت پذیرفت:
جشن بزرگ نیمه شعبان در دانشکده دندانپزشکی
۱۳۹۶ شنبه ۲۳ ارديبهشت
همزمان با عید نیمه شعبان جشن بزرگ ولادت باسعادت امام زمان عج روز چهارشنبه بیستم اردیبهشت ماه به همت بسیج بانوان دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
جشن بزرگ نیمه شعبان در دانشکده دندانپزشکی
بازديد معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه از گروه هاي تخصصي دانشكده دندانپزشكي
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۹ ارديبهشت
به مناسبت قبولي صددرصد دستياران دندانپزشكي در آزمون ارتقاء تابستان ١٣٩٥، معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه، صبح دوشنبه هجدهم ارديبهشت ماه از گروه هاي تخصصي دانشكده دندانپزشكي بازدید کرد.
در هفته نیکوکاری و همزمان با روز درختکاری صورت پذیرفت:
جشن روز درختکاری و برپایی بازارچه بزرگ خیریه لبخند در دانشکده دندانپزشکی
۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۸ اسفند
در روزهای پایانی سال و همزمان با هفته نیکوکاری و روز درختکاری، بازارچه بزرگ خیریه روز چهارشنبه 18 اسفندماه به همت انجمن دندانپزشکی ایران- شاخه کرمان و کانون دانشجویی لبخند دانشجویان دندانپزشکی در محوط...
جشن روز درختکاری و برپایی بازارچه بزرگ خیریه لبخند در دانشکده دندانپزشکی
افتخار آفرینی اساتید هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی کرمان
۱۳۹۵ يکشنبه ۵ دي
چهار نفر از اساتید دانشکده دندانپزشکی کرمان در مراسم انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر، مفتخر به کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه در سال جاری شدند.
افتخار آفرینی اساتید هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی کرمان
به همت دفتر نهاد رهبری و هسته مشاوره دانشکده دندانپزشکی صورت پذیرفت :
جشن بزرگ روز دانشجو و تقدیر از خیر بزرگ مدرسه ساز
۱۳۹۵ شنبه ۴ دي
جشن بزرگ روز دانشجو و روپوش سفید پنجشنبه دوم دیماه در مرکز تخقیقات بیماری های دهان و دندان برگزار شد.
جشن بزرگ روز دانشجو و تقدیر از خیر بزرگ مدرسه ساز
در همایش تجلیل از کتابداران دانشگاه علوم پزشکی کرمان مطرح شد:
کسب رتبه برتر و انتخاب کتابخانه دانشکده دندانپزشکی به عنوان کتابخانه نمونه
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۶ آذر
در همایش تجلیل از کتابداران دانشگاه، کتابخانه دانشکده دندانپزشکی به کتابخانه نمونه معرفی شد.
کسب رتبه برتر و انتخاب کتابخانه دانشکده دندانپزشکی به عنوان کتابخانه نمونه
کلاس آموزشی- توجیهی مقررات انضباطی ویژه کلیه دستیاران دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
۱۳۹۵ چهارشنبه ۳ آذر
کلاس آموزشی- توجیهی مقررات انضباطی امروز چهارشنبه سوم آذرماه ویژه کلیه دستیاران دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.