۱۳۹۸ دوشنبه ۷ بهمن
نشست پرسش و پاسخ دانشجویان دکتری تخصصی (PhD) دانشکده بهداشت با مسئولین این مرکز آموزشی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ بهمن
نشست پرسش و پاسخ دانشجویان دکتری تخصصی (PhD) دانشکده بهداشت با حضور مسئولین این واحد آموزشی دانشگاه، روز سه شنبه اول بهمن ماه در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.
دانشکده بهداشت برگزار کرد؛
کلاس آموزشی اخلاق حرفه ای
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۶ دي
کلاس آموزشی اخلاق حرفه ای ویژه کارکنان پردیس دانشگاه، امروز 16 دی ماه در دانشکده بهداشت برگزار شد.
کلاس آموزشی اخلاق حرفه ای
برگزاری مراسم قرائت زیارت عاشورا در دانشکده بهداشت
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۶ دي
مراسم قرائت زیارت عاشورا امروز 16 دی ماه در دانشکده بهداشت در راستای بزرگداشت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.
برگزاری مراسم قرائت زیارت عاشورا در  دانشکده بهداشت
دانشکده بهداشت برگزار کرد:
کارگاه آموزشی اخلاق در پژوهش
۱۳۹۸ چهارشنبه ۴ دي
کارگاه آموزشی اخلاق در پژوهش ویژه اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، چهارشنبه 4 دی ماه در دانشکده بهداشت برگزار شد.
کارگاه آموزشی اخلاق در پژوهش
دانشجوی دانشکده بهداشت دانشگاه به عنوان دبیرکشوری انجمن علمی دانشجویی بهداشت محیط انتخاب شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۴ دي
دومین نشست کشوری انجمن علمی دانشجویی مهندسی بهداشت محیط به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به پایان رسید.
دانشجوی دانشکده بهداشت دانشگاه به عنوان دبیرکشوری انجمن علمی دانشجویی  بهداشت محیط انتخاب شد
انجمن علمی بهداشت عمومی دانشگاه برگزار کرد ؛
کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۰ آذر
کلاس آموزشی ییشگیری از آسیب های اجتماعی برای دانشجویان دانشگاه ، چهارشنبه بیستم آذر ماه در دانشکده بهداشت برگزار شد.
کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی
بازدید علمی دانشجویان دانشکده بهداشت دانشگاه از صنایع و معادن شهر کرمان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۰ آذر
دانشجویان مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی محیط کار دانشکده بهداشت دانشگاه، از نیروگاه سیکل ترکیبی، معدن زغال سنگ آب نیل و فولاد بوتیا بازدید علمی کردند.
بازدید علمی دانشجویان دانشکده بهداشت دانشگاه از صنایع و معادن شهر کرمان
دانشکده بهداشت برگزار کرد؛
کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه ارزشیابی اساتید(ماد) و سامانه دانش پژوهی
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
کارگاه آشنایی با سامانه ارزشیابی اساتید و سامانه دانش پژوهی، ویژه اساتید در دانشکده بهداشت برگزار شد.
کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه ارزشیابی اساتید(ماد) و سامانه دانش پژوهی
حضور فعال اساتید، کارشناسان و دانشجویان دانشکده بهداشت دانشگاه در همایش ملی ایمنی معادن و صنایع مع...
۱۳۹۸ شنبه ۱۶ آذر
جمعی از اساتید، کارشناسان و دانشجویان گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی محیط کار، روز های 13 و 14 آذرماه در همایش ملی ایمنی معادن و صنایع معدنی شهر سرچشمه رفسنجان شرکت کردند.
حضور  فعال اساتید، کارشناسان و  دانشجویان دانشکده بهداشت دانشگاه در همایش ملی ایمنی معادن و صنایع معدنی
بازدید علمی دانشجویان دانشکده بهداشت دانشگاه از نیروگاه برق زرند
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۲ آذر
دانشجویان مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی محیط کار دانشکده بهداشت دانشگاه، از نیروگاه حرارتی و پست برق فشار قوی شهرستان زرند بازدید علمی داشتند.
بازدید علمی دانشجویان دانشکده بهداشت دانشگاه از نیروگاه برق زرند