۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
موفقیت دانشجویان دانشکده بهداشت دانشگاه در آزمون کارشناسی ارشد
۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۲ آبان
تعدادی از فارغ التحصیلان امسال دانشکده بهداشت کرمان، در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی پذیرفته شدند.
موفقیت دانشجویان دانشکده بهداشت دانشگاه در آزمون کارشناسی ارشد
موفقیت دانشجویان رشته بیولوژی و کنترل ناقلین دانشکده بهداشت دانشگاه در آزمون کارشناسی ارشد
۱۳۹۹ شنبه ۵ مهر
دانشجویان رشته بیولوژی و کنترل ناقلین دانشکده بهداشت موفق به کسب رتبه چهار، پنج، هفت و پانزدهم در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شدند.
جلسه بررسی مسائل و مباحث مربوط به استاندارد های ایمنی در دانشکده بهداشت برگزار شد
۱۳۹۹ يکشنبه ۲۲ تير
جلسه بررسی چالش های مربوط به رعایت استانداردهای ایمنی، بیست و یکم تیرماه در سالن کنفرانس دانشکده بهداشت برگزار شد.
کسب مجوز ایندکس در پایگاه استنادی Scopus توسط مجله مدیریت و مهندسی بهداشت محیط دانشگاه
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ فروردين
مجله لاتین ISI مدیریت و مهندسی بهداشت مرکز تحقیقات مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمان موفق به کسب مجوز جهت ایندکس در پایگاه استنادی Scopus شد.
کسب مجوز ایندکس در پایگاه استنادی Scopus توسط  مجله مدیریت و مهندسی بهداشت محیط  دانشگاه
ساخت اولین اپلیکیشن های فارسی در زمینه کنترل و درمان شپش سر و ساس تختخواب
۱۳۹۸ شنبه ۱۹ بهمن
طراحی و ساخت نرم افزار های مبتنی بر تلفن همراه "شناسایی، پیشگیری، کنترل و درمان شپش سر" و "شناسایی، پیشگیری، کنترل و درمان ساس تختخواب" در گروه بیولوژی و کنترل ناقلین دانشکده بهداشت دانشگاه انجام شد.
ساخت اولین اپلیکیشن های فارسی در زمینه کنترل و درمان شپش سر و ساس تختخواب
اجرای برنامه اعتبار بخشی موسسه ای دانشگاه در دانشکده بهداشت
۱۳۹۸ شنبه ۱۹ بهمن
برنامه اعتبار بخشی دانشکده بهداشت، روز های سه شنبه 15 بهمن و چهارشنبه 16 بهمن اجرا شد .
اجرای  برنامه اعتبار بخشی موسسه ای دانشگاه در  دانشکده بهداشت
نشست پرسش و پاسخ دانشجویان دکتری تخصصی (PhD) دانشکده بهداشت با مسئولین این مرکز آموزشی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ بهمن
نشست پرسش و پاسخ دانشجویان دکتری تخصصی (PhD) دانشکده بهداشت با حضور مسئولین این واحد آموزشی دانشگاه، روز سه شنبه اول بهمن ماه در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.
دانشکده بهداشت برگزار کرد؛
کلاس آموزشی اخلاق حرفه ای
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۶ دي
کلاس آموزشی اخلاق حرفه ای ویژه کارکنان پردیس دانشگاه، امروز 16 دی ماه در دانشکده بهداشت برگزار شد.
کلاس آموزشی اخلاق حرفه ای
برگزاری مراسم قرائت زیارت عاشورا در دانشکده بهداشت
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۶ دي
مراسم قرائت زیارت عاشورا امروز 16 دی ماه در دانشکده بهداشت در راستای بزرگداشت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.
برگزاری مراسم قرائت زیارت عاشورا در  دانشکده بهداشت
دانشکده بهداشت برگزار کرد:
کارگاه آموزشی اخلاق در پژوهش
۱۳۹۸ چهارشنبه ۴ دي
کارگاه آموزشی اخلاق در پژوهش ویژه اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، چهارشنبه 4 دی ماه در دانشکده بهداشت برگزار شد.
کارگاه آموزشی اخلاق در پژوهش