۱۳۹۸ چهارشنبه ۹ بهمن
بازدید علمی دانشجویان مهندسی بهداشت حرفه ای ازمجتمع مس سرچشمه
۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
جمعی از دانشجویان مهندسی بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت کرمان از مجتمع مس سرچشمه بازدید کردند.
بازدید علمی دانشجویان مهندسی بهداشت حرفه ای ازمجتمع مس سرچشمه
آشنایی دانشجویان دکترای دانشگاه با اصول ایمنی، بهداشت و محیط زیست
۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
کارگاه ایمنی، بهداشت و محیط زیست برای دانشجویان دکتری تخصصی توسط اساتید گروه بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت و اساتید دانشکده داروسازی، روز های 16 و 17 مهر ماه در سالن آمفی تئاتر مرکز آینده پژوهی دانشگ...
آشنایی دانشجویان دکترای دانشگاه با اصول ایمنی، بهداشت و محیط زیست
گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط در دانشکده بهداشت
۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
به مناسبت چهارم مهرماه گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط مراسمی با حضور اساتید کارشناسان و دانشجویان مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت برگزار شد.
گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط در دانشکده بهداشت
برگزاری جشن میلاد امام رضا (ع) در دانشکده بهداشت
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۶ مرداد
جشن میلاد امام رضا (ع) در دانشکده بهداشت با حضور جمعی از کارکنان دانشکده بهداشت و سایر واحد های آموزشی برگزار شد.
برگزاری جشن میلاد امام رضا (ع) در دانشکده بهداشت
بازدید دانشجویان دانشکده بهداشت کرمان از کارخانه کمپوست و تاسیسات آب و فاضلاب شهر اصفهان
۱۳۹۶ شنبه ۳۰ ارديبهشت
جمعی از دانشجویان کارشناسی ارشد اکولوژی و مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمان، از کارخانه کمپوست و تاسیسات آب و فاضلاب شهر اصفهان بازدید نمودند
توسط کارمندان دانشکده بهداشت صورت پذیرفت:
ختم14000 صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان (عج)
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت
در آستانه ایام مبارک میلاد منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان(عج) جهت سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان (عج) توسط کارمندان دانشکده بهداشت نذر صلوات انجام شد.
ختم14000 صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان (عج)
افتتاحیه رسمی انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت شعبه کرمان
۱۳۹۵ سه شنبه ۳۰ آذر
انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت شعبه کرمان، چهارشنبه اول دی ماه ساعت 9 صبح در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی رسماً افتتاح خواهد شد.
افتتاحیه رسمی انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت شعبه کرمان
برگزاری جشن روز دانشجو در دانشکده بهداشت
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۱ آذر
به مناسبت روز دانشجو، گروه آمار و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت، مراسم جشنی با حضور اعضا هیأت علمی و دانشجویان این دانشکده برگزار کرد.
برگزاری جشن روز دانشجو در دانشکده بهداشت
تجلیل از جانباز دانشکده بهداشت همزمان با هفته دفاع مقدس
۱۳۹۵ دوشنبه ۵ مهر
همزمان با هفته دفاع مقدس از مهدی خادمیه، جانباز سر افراز دانشکده بهداشت روز یکشنبه چهارم مهر ماه با اهدا گل و لوح، تقدیر و تشکر شد.
تجلیل از جانباز دانشکده بهداشت همزمان با هفته دفاع مقدس
مراسم تجلیل از آزاده سرافراز دانشکده بهداشت برگزار شد
۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۷ مرداد
به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی در مراسمی، از آزاده شاغل در دانشکده رضا مولایی تجلیل به عمل آمد.
مراسم تجلیل از آزاده سرافراز دانشکده بهداشت برگزار شد