دید و بازدید نوروزی بهار 98 در دانشکده پزشکی
۱۳۹۸ شنبه ۱۷ فروردين
به مناسبت فرارسیدن بهار طبیعت، مراسم دید و بازدید نوروزی روسا، اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان دانشکده پزشکی، امروز شنبه هفدهم فروردین ماه در محوطه این دانشکده برگزار شد.
دید و بازدید نوروزی بهار 98 در دانشکده پزشکی
مراسم تجلیل از پنج همکار بازنشسته دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۷ شنبه ۲۵ اسفند
پنج نفر از کارکنان دانشکده پزشکی که به تازگی به افتخار بازنشستگی نائل شدند 25 اسفندماه در مراسمی تجلیل شدند.
مراسم تجلیل از پنج همکار بازنشسته دانشکده پزشکی افضلی پور
کارگاه منطقه ای اجرای بهینه برنامه درسی دوره پزشکی عمومی برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۲ اسفند
کارگاه منطقه ای اجرای بهینه برنامه درسی دوره پزشکی عمومی 22 اسفندماه برگزار شد.
کارگاه منطقه ای اجرای بهینه برنامه درسی دوره پزشکی عمومی برگزار شد
دوازدهمین نشست ارتقاء کیفیت آموزش برگزار شد
دوازدهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش در دانشکده پزشکی افضلی پور با موضوع استانداردهای ملی آموزش علوم پزشکی برگزار شد.
دوازدهمین نشست  ارتقاء کیفیت آموزش برگزار شد
یازدهمین نشست از سری نشست های ارتقا کیفیت آموزش برگزار شد
یازدهمین نشست از سری نشست های ارتقا کیفیت آموزش در دانشکده پزشکی افضلی پور با موضوع انگیزش، واکاوی پیشرفت و افت تحصیلی دانشجویان امروز برگزار شد.
یازدهمین نشست از سری نشست های ارتقا کیفیت آموزش برگزار شد
برگزاری نهمین نشست ارتقای کیفیت آموزشی در دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۶ دي
نهمین نشست از سری نشست های ارتقای کیفیت آموزشی تحت عنوان قوانین و مقررات فعالیت های دانش بنیان با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه، سه شنبه 25 دی ماه در سالن صبا برگزار شد.
 برگزاری نهمین نشست ارتقای کیفیت آموزشی در دانشکده پزشکی افضلی پور
کمپین طراحی گنجینه سوالات ملی در دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۲۲ دي
کمپین طراحی گنجینه سوالات ملی از مورخه 19 لغایت 21 دی ماه در کتابخانه مرکزی دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد.
کمپین طراحی گنجینه سوالات ملی در دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد
ششمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش در دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۱ آذر
ششمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش تحت "عنوان مبانی و اصول کار تیمی" در تاریخ شنبه 10 آذرماه در سالن صبا دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد.
پنچمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش در دانشکده پزشکی برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۲۶ آبان
پنچمین نسشت از سری نشست های آموزش با عنوان اخلاق حرفه ای و مدل های حیوانی امروز شنبه 26 آبان ماه در سالن صبا دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد.
پنچمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش در دانشکده پزشکی برگزار شد
چهارمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش در دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۱۹ آبان
چهارمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش با عنوان "آموزش مجازی- ویدیو کنفرانس- ضرورت ها و چالش ها" شنبه 19 آبان در سالن صبا در دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد.