آیین تکریم و معارفه مدیر امور عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه برگزار شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
آیین تکریم و معارفه مدیر امور عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه، چهارم مرداد ماه با حضور رئیس و همکاران دانشکده طب ایرانی برگزار شد.
آیین تکریم و معارفه مدیر امور عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه برگزار شد
عضو هیات علمی و مدیر گروه رشته داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛
رئیس انجمن داروسازان کشور شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۶ تير
دکتر شهرام کلانتری خاندانی، عضو هیات علمی و مدیر گروه رشته داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در اولین جلسه هیئت مدیره دوره هفتم انجمن داروسازان ایران که 22 تیرماه برگزار شد به عنوان رئیس انجمن د...
رئیس انجمن داروسازان کشور شد
گزارش تصویری بازدید ارزیابان کلان منطقه 10 کشور از دانشکده داروسازی
۱۴۰۲ شنبه ۲۴ تير
ارزیابان کلان منطقه آمایشی 10 کشور از دانشکده داروسازی بازدید کردند و آنچه در پیش می آید گزارش تصویری از این بازدید است.
گزارش تصویری بازدید ارزیابان کلان منطقه 10 کشور از دانشکده داروسازی
گزارش تصویری بازدید ارزیابان کلان منطقه آمایشی 10 کشور از دانشکده و آزمایشگاه طب ایرانی
۱۴۰۲ شنبه ۲۴ تير
ارزیاب عضو هیات ارزیابی کلان منطقه آمایشی 10 کشور شنبه 24 تیرماه از دانشکده و آزمایشگاه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بازدید کرد.
بازدید رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه از کتابخانه دانشکده طب ایرانی
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه "لیلا نامدار" سه شنبه 20 تیرماه از کتابخانه دانشکده طب ایرانی بازدید کرد.
بازدید رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه از کتابخانه دانشکده طب ایرانی
جلسه شورای ارتباط با صنعت دانشکده طب ایرانی برگزار شد
۱۴۰۲ سه شنبه ۹ خرداد
جلسه شورای ارتباط با صنعت دانشکده طب ایرانی با حضور حضور دکتر "سعید احمدزاده" و اعضای هیات علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه، سه شنبه 9 خرداد ماه در سالن اجتماعات دانشکده طب ایرانی برگزار شد.
جلسه شورای ارتباط با صنعت دانشکده طب ایرانی برگزار شد
در هفته سلامت صورت گرفت:
کارگاه آموزشی طرح ادغام آموزه های طب ایرانی برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۶ ارديبهشت
کارگاه طرح ادغام آموزه های طب ایرانی برای ترویج سبک زندگی سالم در نظام سلامت در سالن آموزش سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی طرح ادغام آموزه های طب ایرانی برگزار شد
تقدیر از اساتید دانشکده طب ایرانی به مناسبت روز پاسداشت مقام استاد و معلم
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ ارديبهشت
به مناسبت 12 اردیبهشت ماه روز پاسداشت مقام استاد و معلم، از اساتید دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با حضور دانشجویان دانشکده تجلیل شد.
تقدیر از اساتید دانشکده طب ایرانی به مناسبت روز پاسداشت مقام استاد و معلم
برگزاری آزمون جامع دانشجویان PhDدانشکده طب ایرانی کرمان
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۴ اسفند
آزمون جامع دانشجویان PhDدانشکده طب ایرانی کرمان، 23 اسفند ماه با حضور چهار نفر از دستیاران طب سنتی ایرانی ورودی 99 برگزار شد.
برگزاری آزمون جامع دانشجویان PhDدانشکده طب ایرانی کرمان
دانشکده طب ایرانی برگزار کرد:
کارگاه آموزشی مطالعات مروری سیستماتیک
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ بهمن
کارگاه آموزشی مطالعات مروری سیستماتیک ویژه اعضای هیات علمی 25 بهمن ماه در سالن اجتماعات دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
کارگاه آموزشی مطالعات مروری سیستماتیک