۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
جلسه هم اندیشی مجازی ویژه بانوان با موضوع ویژگی های شخصیتی حضرت معصومه (سلام الله علیها)
۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
به همت انجمن دختران ایران زمین وابسته به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به مناسبت شهادت حضرت معصومه (س) جلسه هم اندیشی مجازی ویژه بانوان با موضوع ویژگی های شخصیتی حضرت معصومه (سلام الل...
طرح سلامت معنوی در بیمارستان باهنر اجرا شد
۱۳۹۹ يکشنبه ۲ آذر
طرح سلامت معنوی در بیمارستان باهنر اجرا شد.
طرح سلامت معنوی در بیمارستان باهنر اجرا شد
پیام تسلیت حجت الاسلام والمسلمین دکتر عارفی در پی رحلت عالم ربانی سید یحیی جعفری (ره)
۱۳۹۹ يکشنبه ۲ آذر
در پی رحلت عالم ربانی آیت الله سید یحیی جعفری(ره) نماینده ولی فقیه و امام جمعه سابق کرمان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عارفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه، پیام تسلیتی صادر کرد.
طرح آشتی با کتاب (با هم کتاب بشنویم)
۱۳۹۹ شنبه ۱ آذر
مرکز کتاب دانشگاه با همکاری انجمن دختران ایران زمین وابسته به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، طرح آشتی با کتاب را برگزار می کند.
طرح آشتی با کتاب (با هم کتاب بشنویم)
فراخوان مسابقه بزرگ عطر سلام
۱۳۹۹ شنبه ۱ آذر
مسابقه بزرگ عطر سلام، در دو بخش محتوایی ویژه کودک، نوجوان و عمومی و بخش ارسال عکس و فیلم یا صوت عرض ارادت به حضرت فاطمه معصومه علیها السلام برگزار می شود.
فراخوان مسابقه بزرگ عطر سلام
جلسه همفکری و هم اندیشی در حوزه فرهنگی بیمارستان شهید باهنر برگزار شد
۱۳۹۹ جمعه ۳۰ آبان
جلسه همفکری و هم اندیشی در حوزه فرهنگی بیمارستان شهید باهنر، ۲۸ آبان در مسجد این بیمارستان برگزار شد.
جلسه همفکری و هم اندیشی در حوزه فرهنگی بیمارستان شهید باهنر برگزار شد
هفتمین همایش ملی "قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت"
۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۹ آبان
هفتمین همایش ملی قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار می شود.
هفتمین همایش ملی "قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت"
اولین نشست از سلسله کارگاه های "با ما عاشق شوید" برگزار می شود
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۷ آبان
اولین نشست از سلسله کارگاه های "با ما عاشق شوید" با موضوع از خواستگاری تا ازدواج با سخنرانی دکتر حبشی برگزار می شود.
اولین نشست از سلسله کارگاه های "با ما عاشق شوید" برگزار می شود
به صورت مجازی برگزار شد؛
دیدار دبیر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه های استان با مدیر مرکز هم اندیشی استادان کشور
۱۳۹۹ يکشنبه ۲۵ آبان
دکتر پیام خزائلی دبیر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه های استان با حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدنژاد مدیر مرکز هم اندیشی استادان کشور به صورت مجازی دیدار کرد.
به همت مرکز هم‌اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار می شود؛
نشست هم‌اندیشی "محرمانگی و حریم خصوصی در فضای مجازی"
۱۳۹۹ يکشنبه ۲۵ آبان
نشست هم‌اندیشی "محرمانگی و حریم خصوصی در فضای مجازی" سه شنبه ۲۷آبان ماه ساعت ۱۲:۳۰ بصورت مجازی برگزار می شود.
نشست هم‌اندیشی "محرمانگی و حریم خصوصی در فضای مجازی"