۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ فروردين
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه:
بزرگترین نعمت الهی کمک به هموطنان در شرایط خاص است
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۳ اسفند
مسئول دفتر نهاد نماندیگ مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: خداوند را شاکر باشیم که می توانیم در این شرایط خاص بیشترین کمک را به هم وطنانمان بنماییم.
بزرگترین نعمت الهی کمک به هموطنان در شرایط خاص است
زمان قرعه کشی و اعزام زائران عتبات دانشگاهیان به تعویق افتاد
۱۳۹۸ سه شنبه ۶ اسفند
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: زمان ثبت نام دانشگاهیان متقاضی اعزام به عتبات عالیات، روز گذشته به پایان رسید و علی رغم برنامه ریزی قبلی برای قرعه کشی و اعلام اسامی زائرین در روز ۵ اسفندماه این...
زمان قرعه کشی و اعزام زائران عتبات دانشگاهیان به تعویق افتاد
برگزاری سلسله نشست های طرحی برای فردا
۱۳۹۸ شنبه ۳ اسفند
سلسله نشست های طرحی برای فردا ویژه فعالان فرهنگی، به همت فرهنگسرای باران، پنجشنبه و جمعه، یکم و دوم بهمن ماه برگزار شد.
برگزاری سلسله نشست های طرحی برای فردا
پایان دوازدهمین دوره طرح رویش دانشجویان ویژه جدید الورود
۱۳۹۸ شنبه ۳ اسفند
دوازدهمین دوره طرح رویش ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه به اتمام رسید.
پایان دوازدهمین دوره طرح رویش دانشجویان ویژه جدید الورود
دوازدهمین دوره طرح رویش برگزار می شود
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ بهمن
دوازدهمین دوره طرح رویش ویژه دانشجویان ورودی بهمن 98 در تاریخ 30 بهمن و ول اسفند ماه 98 در دانشکده بهداشت برگزار می شود.
دوازدهمین دوره طرح رویش برگزار می شود
ثبت نام مراسم اعتکاف ماه رجب آغاز شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۱ بهمن
مراسم اعتکاف ماه رجب، در تاریخ های 18 ، 19 ، 20 اسفند به مدت سه روز در مسجد پیامبر اعظم (ص) برگزار می شود.
ثبت نام مراسم اعتکاف ماه رجب آغاز شد
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه؛
تربیت شخصیت هایی نظیر سردار سلیمانی دستاورد بزرگ انقلاب است
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۱ بهمن
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در جمع طلاب حوزه علمیه صالحیه شهر کرمان گفت: تربیت شخصیت هایی نظیر سردار سلیمانی، دستاورد بزرگ انقلاب است.
تربیت شخصیت هایی نظیر سردار سلیمانی دستاورد بزرگ انقلاب است
مسابقه بزرگ کتابخوانی شهید مطهری
۱۳۹۸ شنبه ۱۹ بهمن
به همت بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری و با همکاری نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها مسابقه بزرگ کتابخوانی شهید مطهری در حال برگزاری است.
مسابقه بزرگ کتابخوانی شهید مطهری
مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۱۹ بهمن
مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید و اعضای هیئت علمی، با هدف تعامل و هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمان، جمعه 18 بهمن ماه برگزار شد.
به مناسبت سالروز شهادت دکتر محمد مفتح؛
نشست وحدت حوزه و دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱ دي
نشست هم اندیشی اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه به همراه ائمه جماعات و روحانیون دانشگاه با موضوع وحدت حوزه و دانشگاه در تاریخ 27 آذر ماه در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
نشست وحدت حوزه و دانشگاه برگزار شد