با اهدای اعضای فوتبالیست کرمانی؛
"وحید باغگلی" جاودانه شد
۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
"وحیدباغگلی" بازیکن سابق تیم مس کرمان که در جریان دیدار دوستانه دچار حادثه و در نتیجه مرگ مغزی شد، امروز با اهدای اعضای خود به بیماران نیازمند دریافت عضو برای همیشه جاودانه شد.
 "وحید باغگلی" جاودانه شد
اهدای عضو بار دیگر نجات بخش زندگی سه نفر شد
۱۳۹۶ شنبه ۳۰ ارديبهشت
خانواده کودک 5 ساله که به دلیل بیماریدچار مرگ مغزی شده بود، اعضای وی را به بیماران نیازمند دریافت عضو اهدا کردند.
اهدای عضو بار دیگر نجات بخش زندگی سه نفر شد
با رضایت خانواده ای از شهرستان جیرفت:
اهدای اعضای کودک هفت ساله به بیماران نیازمند دریافت عضو
۱۳۹۵ شنبه ۸ آبان
هماهنگ کننده پیوند عضو در دانشگاه علوم پزشکی کرمان از رضایت خانواده ای از شهرستان جیرفت برای اهدای اعضای کودک هفت ساله خود به بیماران نیازمند خبر داد.
اهدای اعضای کودک هفت ساله به بیماران نیازمند دریافت عضو
دو کلیه جوان رفسنجانی به بیماران نیازمند دریافت عضو اهدا شد
۱۳۹۵ سه شنبه ۶ مهر
هماهنگ کننده پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: دو کلیه مرحوم"ابوالفضل امیری" جوان 21 ساله از شهرستان رفسنجان که دچار مرگ مغزی شده بود به بیماران نیازمند دریافت عضو اهدا شد.
دو کلیه جوان رفسنجانی به بیماران نیازمند دریافت عضو اهدا شد
هدیه خانواده کرمانی به سه بیمار نیازمند
۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۸ شهريور
خانواده خلیلی در اقدامی خداپسندانه کبد و دو کلیه مرحوم "حسین خلیلی" را که دچار مرگ مغزی شده بود به سه بیمار نیازمند دریافت عضو اهدا کردند
هدیه خانواده کرمانی به سه بیمار نیازمند
رضایت خانواده کرمانی برای اهدای عضو
۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ شهريور
هماهنگ کننده پیوند عضو در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: خانواده مرحوم"رضا برزگر" در اقدامی خداپسندانه دو کلیه وی را به بیماران نیازمند اهدا کردند.
رضایت خانواده کرمانی برای اهدای عضو
کبد بیمار مرگ مغزی نجات بخش زندگی یک مرد در کرمان شد
۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۱ شهريور
هماهنگ کننده پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، گفت: کبد یک بیمارمرگ مغزی نجات بخش زندگی یک مرد 57 ساله در کرمان شد.
کبد بیمار مرگ مغزی نجات بخش زندگی یک مرد در کرمان شد
سومین اهدای عضو در ماه مبارک رمضان:
زن 27 ساله از شهرستان عنبر آباد نجات دهنده زندگی سه نفر
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۵ خرداد
اعضای بدن زن 27 ساله از شهرستان عنبرآباد که دچار مرگ مغزی شده بود امروز 25 خردادماه به بیماران نیازمند دریافت عضو اهدا شد.
زن 27 ساله از شهرستان عنبر آباد نجات دهنده زندگی سه نفر
اهداء عضو بار دیگرنجات بخش زندگی سه نفر شد
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۳ خرداد
خانواده مرحوم"امین سپاسی" که عزیز خود را در یک سانحه از دست دادند با اهدای اعضای وی، نجات بخش زندگی دو نفر در کرمان شدند.
اهداء عضو بار دیگرنجات بخش زندگی سه نفر شد
اهدای عضو نجات بخش زندگی دو نفر در کرمان شد
۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۰ خرداد
خانواده مرحوم"احمد فتحی" که عزیز خود را در یک سانحه از دست دادند با اهدای اعضای وی، نجات بخش زندگی دو نفر در کرمان شدند.
اهدای عضو نجات بخش زندگی دو نفر در کرمان شد