۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ بهمن
برگزاری جلسه تخصصی کارگروه بهداشت و درمان (سلامت) در حوادث غیرمترقبه استان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ دي
جلسه کارگروه بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه استان، چهارشنبه 25 دی ماه در محل سالن مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جلسه تخصصی کارگروه بهداشت و درمان (سلامت) در حوادث غیرمترقبه استان
شهرستان های کرمان، بافت و رفسنجان رکورددار مسمومیت با گازمونوکسیدکربن در سطح استان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۴ دي
رییس اورژانس کرمان از مسمومیت 142 نفر و جان باختن 9 نفر در سطح استان کرمان ناشی از مسمومیت با گازمونوکسیدکربن در پاییز امسال خبر داد.
رئیس سازمان اورژانس کشور مطرح کرد؛
دانشگاه علوم پزشکی کرمان برتر و پیشرو در کشور
۱۳۹۸ سه شنبه ۳ دي
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: مجموعه مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی کرمان کامل ترین، برتر و پیشرو در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است.
دانشگاه علوم پزشکی کرمان برتر و پیشرو در کشور
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با دستگاه الکتروکاردیوگرام
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
کارگاه آموزشی آشنایی با دستگاه الکتروکاردیوگرام به همت اداره آموزش و پژوهش مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، یکشنبه 17 آذرماه برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با دستگاه الکتروکاردیوگرام
اداره آموزش و پژوهش مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه برگزار کرد،
کارگاه آموزشی اقدامات پایه حفظ حیات در شرایط پیش بیمارستانی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۳ آذر
کارگاه آموزشی اقدامات پایه حفظ حیات در شرایط پیش بیمارستانی به همت اداره آموزش و پژوهش مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، سه شنبه 12 آذرماه در مرکز آموزش مداوم دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی اقدامات پایه حفظ حیات در شرایط پیش بیمارستانی
جان باختن 4 نفر به دلیل مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن
۱۳۹۸ شنبه ۹ آذر
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی کرمان، از جان باختن 4 نفر از ابتدای فصل سرما امسال تا 8 آذرماه به دلیل مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سطح استان خبر داد.
جان باختن 4 نفر به دلیل مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن
برگزاری تمرین(مانور) سراسری زلزله و ایمنی در مدارس شهر کرمان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۶ آذر
بیست و یکمین تمرین سراسری زلزله و ایمنی، چهارشنبه 6 آذرماه با در مدارس کرمان برگزار شد.
برگزاری تمرین(مانور) سراسری زلزله و ایمنی در مدارس شهر کرمان
برگزاری کارگاه تریاژ بیمارستانی در حوادث و بلایا با مصدومان انبوه
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۷ آبان
کارگاه تریاژ بیمارستانی در حوادث و بلایا با مصدومان انبوه، دوشنبه 27 آبان ماه در سالن جلسات مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کارگاه تریاژ بیمارستانی در حوادث و بلایا با مصدومان انبوه
همزمان با ششمین روز از هفته پدافند غیرعامل صورت گرفت؛
برگزاری تمرین حادثه شیمیایی در شهر کرمان
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۳ آبان
به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، دوشنبه 13 آبان ماه تمرین حادثه شیمیایی در شهر کرمان برگزار شد.
برگزاری تمرین حادثه شیمیایی در شهر کرمان
در پنجمین روز از هفته پدافند غیر عامل صورت پذیرفت؛
برگزاری تمرین حادثه پرتویی در شهر کرمان
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۲ آبان
همزمان با پنجمین روز از هفته پدافند غیرعامل، تمرین حادثه پرتویی ، یکشنبه 12 آبان ماه در شهر کرمان برگزار شد.
برگزاری تمرین حادثه پرتویی در شهر کرمان