۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
کارگاه آموزشی احیاء قلبی-ریوی پایه در دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
در پنجمین روز از هفته سلامت، کارگاه آموزش احیاء قلبی-ریوی ویژه تمامی رسته های شغلی در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی احیاء قلبی-ریوی پایه در دانشگاه برگزار شد
برگزیده شدن طرح تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در بین طرح های سازمان جهانی بهداشت
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
طرح تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در بین ۱۲ طرح تحقیقاتی برگزیده ۲۰۱۷- ۲۰۱۶ سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی برگزیده شد.
برگزاری جلسه کارگروه سلامت در حوادث غیرمترقبه استان
۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
جلسه کارگروه سلامت در حوادث غیرمترقبه استان در مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی، دوشنبه 7 اسفندماه برگزار شد.
برگزاری جلسه کارگروه سلامت در حوادث غیرمترقبه استان
از ابتدای فصل سرما:
فوت 17 نفر به علت مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در استان کرمان
۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان شمار افراد فوت شده در این استان با گاز منوکسیدکربن را 17 نفر اعلام کرد.
فوت 17 نفر به علت مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در استان کرمان
6 مصدوم بر اثر واژگونی پژو 405 حامل اتباع افغانی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ بهمن
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بر اثر واژگونی پژو 405، شش نفر از اتباع افغانی مصدوم شدند.
  6 مصدوم بر اثر واژگونی پژو 405 حامل اتباع افغانی
نجات کارگر معدن با اورژانس هوایی کرمان
۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ بهمن
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کرمان در این رابطه افزود : عصر امروز چهارشنبه 4 بهمن ماه به دنبال واژگونی یک دستگاه لودر هنگام عملیات در معدن، راننده 35 ساله آن دچار شکستگی و جراحت وسیع اندام ...
 نجات کارگر معدن با اورژانس هوایی کرمان
گاز مونو کسید کربن باز هم حادثه ساز شد
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۴ دي
مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: یک مرد 46 ساله کرمانی امروز به دلیل مسمومیت با گاز مونوکسید کربن جان خود را از دست داد.
گاز مونو کسید کربن باز هم حادثه ساز شد
اعزام اورژانس هوایی به کوهبنان
۱۳۹۶ شنبه ۱۶ دي
بیمار کوهبنانی با کاهش سطح هوشیاری پایین توسط اورژانس هوایی به کرمان منتقل شد.
اعزام اورژانس هوایی به کوهبنان
انتقال مادر باردار زرندی توسط بالگرد اورژانس هوایی
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
یک مادر باردار در شهرستان زرند با کمک بالگرد اورژانس هوایی کرمان به بیمارستان افضلی پور کرمان انتقال یافت.
انتقال مادر باردار زرندی توسط بالگرد اورژانس هوایی
آخرین وضعیت مصدومین زلزله هجدک
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کرمان از بستری بودن تنها یک نفر از مصدومان زلزله هجدک خبر داد.
آخرین وضعیت مصدومین زلزله هجدک