۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
حضور مرکز مدیریت حوادث دانشگاه در یادواره شهدای سرباز استان کرمان
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ دي
مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با دو دستگاه آمبولانس 19 دی ماه در یادواره شهدای سرباز استان کرمان حضور پیدا کرد.
حضور مرکز مدیریت حوادث دانشگاه در یادواره شهدای سرباز استان کرمان
کودکان زرندی با فعالیت های اورژانس آشنا شدند
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ دي
جمعی از کودکان مهد و پیش دبستانی "یگانه" شهرستان زرند در 20 دی ماه با حضور در مرکز فوریت های پزشکی این شهرستان با فعالیت های این مرکز آشنا شدند.
کودکان زرندی با فعالیت های اورژانس آشنا شدند
مسمویت 28 نفر با گاز مونوکسد کربن در کرمان
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۰ دي
سرپرست مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه گفت: در سه ماه سوم سال جاری 28 نفر در کرمان با گاز مونو کسید کربن مسموم شدند که از این تعداد 19 نفر به دلیل وخامت حال به مراکز درمانی منتقل شدند.
مسمویت 28 نفر با گاز مونوکسد کربن در کرمان
آنچه در مورد مسموميت با گاز مونوكسيد كربن باید بدانید
۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۳ دي
سالانه تعداد زيادي از هموطنان ما در اثر مسموميت با گاز مونوكسيد كربن جان خود را از دست داده و يا دچار معلوليت‌هاي ذهني و رواني ناشي از آن مي‌شوند.
آنچه در مورد مسموميت با گاز مونوكسيد كربن باید بدانید
مروری بر شکل گیری رشته طب اورژانس در ایران و جهان
۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۳ دي
طب آکادميک اورژانس نخستين بار حدود چهل سال قبل در پاسخ به افزايش انتظارات مردمی برای دسترسی شبانه روزی به مراقبت های پزشکی کيفی و تخصصی با تأسيس اولين دوره تربيت دستيار در دانشگاه “سينسيناتی اوهايو" آ...
مروری بر شکل گیری رشته طب اورژانس در ایران و جهان
اعلام آمادگي 124 پايگاه اورژانس در طرح امداد زمستاني
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۹ آذر
124 پايگاه اورژانس استان كرمان در طرح امداد زمستاني اعلام آمادگي كردند
اعلام آمادگي 124 پايگاه اورژانس در طرح امداد زمستاني
كارگاه آموزش pdp و مديريت تصميم گيري در بحران برگزار شد
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر
كارگاه آموزشي pdp و مدیریت تصمیم گیری در بحران به همت دفتر برستاری معاونت درمان دانشگاه با همکاری مرکز مدیریت حوادث و فوریت های بزشکی برگزار شد.
كارگاه آموزش pdp و مديريت تصميم گيري در بحران برگزار شد
گردهمايي مسئولان پايگاه هاي فوريت هاي پزشكي استان براي طرح آمادگي زمستاني
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر
نشست مسئولان پايگاه هاي فوريت هاي پزشكي استان كرمان به منظور آمادگي شركت در طرح زمستاني 23 آذرماه سال جاري برگزار شد.
گردهمايي مسئولان پايگاه هاي فوريت هاي پزشكي استان براي طرح آمادگي زمستاني
پوشش امدادی اورژانس كرمان در مراسم عزاداری تاسوعاو عاشورای حسینی(ع)
۱۳۹۱ دوشنبه ۶ آذر
مرکز حوادث و فوريتهاي پزشكي دانشگاه همانند سال هاي گذشته، عزاداران حسینی را تحت پوشش امدادی - درمانی قرار داد.
پوشش امدادی اورژانس كرمان در مراسم عزاداری تاسوعاو عاشورای حسینی(ع)
ارائه هشت مقاله از مرکز مدیرت حوادث دانشگاه به کنگره مراقبت های اولیه بهداشتی ایران
۱۳۹۱ شنبه ۲۰ آبان
مرکز مدیرت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان هشت مقاله را در دومین کنگره کشوری و اولین کنگره بین المللی تجارب و کارکردهای نظام مراقبت های اولیه بهداشتی ایران ارائه کرد.