۱۳۹۸ پنج شنبه ۸ اسفند
مسابقات فوتسال جام بسیج در دانشگاه پایان یافت
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ دي
مسابقات فوتسال کارمندان جام پایگاه مقاومت دانشگاه، به مناسبت هفته بسیج از آذرماه شروع و اختتامیه آن مصادف با سالروز حماسه 9 دی برگزار شد.
مسابقات فوتسال جام بسیج در دانشگاه پایان یافت
نشست صمیمی شورای پایگاه مقاومت بسیج با معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ آذر
نشست صمیمی شورای پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه با معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه، سه شنبه پنجم آذر ماه برگزار شد.
نشست هیات اندیشه ورز پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه با رییس دانشگاه
۱۳۹۸ يکشنبه ۳ آذر
نشست صمیمی هیات اندیشه ورز پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه با رییس دانشگاه امروز برگزار شد.
نشست هیات اندیشه ورز پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه  با رییس دانشگاه
برنامه سه شنبه های مهدوی برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲ مهر
برنامه سه شنبه های مهدوی، با پخش نواهای هفته دفاع مقدس، امروز دوم مهر ماه در پردیس دانشگاه و چهار راه شفا برگزار شد.
برنامه سه شنبه های مهدوی برگزار شد
مراسم پرفیض زیارت عاشورا در نماز خانه معاونت بهداشتی برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ شهريور
به همت پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه، مراسم پرفیض زیارت عاشورا از ابتدای ماه محرم در نمازخانه معاونت بهداشتی در محل چهار راه شفا برگزار شد.
مراسم پرفیض زیارت عاشورا در نماز خانه معاونت بهداشتی برگزار شد
مراسم پرفیض زیارت عاشورا در نمازخانه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ شهريور
به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم مراسم روحبخش قرائت زیارت عاشورا، امروز یکشنبه 10 شهریور ماه در نماز خانه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
مراسم پرفیض زیارت عاشورا در نمازخانه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد
به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم؛
مراسم قرائت زیارت عاشورا در نمازخانه معاونت بهداشتی برگزار می شود
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ شهريور
به مناسبت فرارسیدن ماه محرم، مراسم قرائت زیارت پرفیض عاشورا به مدت 7 روز کاری از تاریخ یکشنبه دهم شهریور ماه در محل نمازخانه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار می شود.
مراسم قرائت زیارت عاشورا در نمازخانه معاونت بهداشتی برگزار می شود
جشن عید بزرگ غدیر در دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
جشن عید ولایت به همت پایگاه مقاومت بسیج دانشگاه، دوشنبه 28 مردادماه در سالن آمفی تئاتر پردیس دانشگاه برگزار شد.
جشن عید بزرگ غدیر در دانشگاه برگزار شد
برگزاری جشن عید غدیر در دانشگاه
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۲ مرداد
به مناسبت عید غدیر مراسم جشنی به همت پایگاه بسیج دانشگاه، دوشنبه 28 مرداد ماه در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه واقع در پردیس برگزار می شود.
برگزاری جشن عید غدیر در دانشگاه
انتخاب مسئول هیئت باقرالعلوم (ع) بسیج دانشگاه
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۰ مرداد
حسین فرهادیان به عنوان مسئول هیئت باقرالعلوم (ع) دانشگاه معرفی شد.
انتخاب مسئول هیئت باقرالعلوم (ع) بسیج دانشگاه