۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
مهدی یگانه وارث غدیر
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدوی همراه با جشن غدیر
۱۳۹۷ سه شنبه ۶ شهريور
جشن عید غدیر همزمان با سه شنبه های مهدوی به همت پایگاه مقاومت بسیج کارمندی در سازمان مرکزی و چهار راه شفا برگزار شد.
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدوی همراه با جشن غدیر
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر
سه شنبه های مهدوی ادامه دارد
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۶ مرداد
ای آخرین توسل سبز دعای ما، آیا نمی رسد به حضورت دعای ما، سه شنبه، دوباره سه شنبه، دوباره سه نقطه چین، بی تو، چه می گذرد هفته های ما.
سه شنبه های مهدوی ادامه دارد
برگزاری جشن دهه کرامت و ولادت حضرت رضا(ع) همزمان با برنامه سه شنبه های مهدوی
۱۳۹۷ سه شنبه ۲ مرداد
همزمان با اجرای برنامه سه شنبه های مهدوی، جشن دهه کرامت و ولادت حضرت رضا (ع) به همت پایگاه مقاومت بسج کارمندی دانشگاه در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جشن دهه کرامت و ولادت حضرت رضا(ع) همزمان با برنامه سه شنبه های مهدوی
برگزاری جشن دهه کرامت ویژه خواهران
۱۳۹۷ يکشنبه ۳۱ تير
به مناسبت دهه کرامت مراسم جشنی ویژه خواهران به همت پایگاه مقاومت بسیج کارمندی در سالن آموزش سلامت معاونت بهداشتی برگزار شد.
برگزاری جشن دهه کرامت ویژه خواهران
جشن دهه کرامت ویژه بانوان دانشگاه
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۶ تير
به مناسبت دهه کرامت، مراسم جشنی به همت پایگاه بسیج دانشگاه ویژه خواهران، شنبه 30 تیرماه از ساعت 10 صبح در محل سالن آموزش سلامت واقع در چهار راه شفا برگزار می شود.
 جشن دهه کرامت ویژه بانوان دانشگاه
خانه ی دل را به شوقش آب و جارو می کنیم...... تا بیاید آنکه دنیا را گلستان می کند
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۲ تير
برنامه سه شنبه های مهدوی با هدف ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار آخرین منجی عالم بشریت، هر سه شنبه جلوی درب سازمان مرکزی از ساعت 7 الی 8 صبح برگزار می گردد.
نفرات برتر مسابقه کتابخوانی نماز ویژه ماه مبارک رمضان اعلام شدند
۱۳۹۷ يکشنبه ۳ تير
اسامی نفرات برگزیده دانشگاه در مسابقه کتابخوانی نماز ویژه ماه مبارک رمضان اعلام شد.
نفرات برتر مسابقه کتابخوانی نماز ویژه ماه مبارک رمضان اعلام شدند
نشست بصیرتی تبیین اندیشه ها و آرمان های امام خمینی (ره) در انقلاب اسلامی در دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۱۹ خرداد
نشست بصیرتی تبیین اندیشه ها و آرمان های امام خمینی (ره) در انقلاب اسلامی با سخنرانی مسئول بسیج روحانیون و طلاب استان کرمان در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
طلوع نزدیک است اگر بخواهیم، ظهور تو زیباتر از همه زیبایی هاست
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
سه شنبه های مهدوی نذر سلامتی آقا امام زمام(عج) باهدف ترویج فرهنگ انتظار و گامی در جهت زمینه سازی ظهور هر سه شنبه جلوی درب سازمان مرکزی از ساعت 7 الی 8 صبح برگزار می شود.
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۵ ارديبهشت
سه شنبه های مهدوی نذر سلامتی آن امام غایب باهدف ترویج فرهنگ انتظار وگامی در راستای زمینه سازی ظهور هر سه شنبه جلوی درب سازمان مرکزی از ساعت 7 الی 8 صبح برگزار می شود.