۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
دیدار با بانوی جانباز 70 درصد دفاع مقدس دانشگاه علوم پزشکی
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن
مسئول وکارشناسان ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی کرمان، امروز 27 بهمن ماه با حضور در منزل سمیره مسمایی با ابن جانباز 70 درصد دوران دفاع مقدس دیدار کردند.
دیدار با بانوی جانباز 70 درصد دفاع مقدس دانشگاه علوم  پزشکی
دیدار رییس دانشگاه با جانباز سرافراز علی زنگی آبادی
۱۳۹۳ يکشنبه ۱۶ آذر
رییس دانشگاه به همراه مسئول دفتر نهاد و مسئول ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه با جانباز سرافراز علی زنگی آبادی دیدار کرد.
دیدار رییس دانشگاه با جانباز سرافراز علی زنگی آبادی
وداع کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان با جانباز شهید احمد رئیسی
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ آبان
حاج احمد رئیسی جانباز 70 درصد جنگ تحمیلی که پس از تحمل سال‌ها درد و رنج ناشی از جانبازی روز دوشنبه 19 آبان ماه به یاران شهیدش پیوست، امروز 20 آبان ماه کارکنان و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمان با هم...
وداع کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان با جانباز شهید احمد رئیسی
مراسم وداع با جانباز 70 درصد شهید حاج احمد رئیسی
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۹ آبان
مراسم وداع با جانباز 70 درصد شهید «حاج احمد رئیسی» در محل سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمان واقع در بلوار جمهوری اسلامی برگزار خواهد شد.
مراسم وداع با جانباز 70 درصد شهید حاج احمد رئیسی
در آخرین روز از هفته گرامیداشت دفاع مقدس صورت گرفت:
دیدار رییس دانشگاه با دو تن از کارکنان آزاده و جانباز دانشگاه
۱۳۹۳ دوشنبه ۷ مهر
رییس دانشگاه به همراه مدیر امور فرهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه و سرپرست امور ایثارگران با دو تن ازکارکنان جانباز و آزاده دانشگاه دیدار کرد.
دیدار رییس دانشگاه با دو تن از کارکنان آزاده و جانباز دانشگاه
همزمان با روز بسیج اساتید صورت گرفت:
دیدار رییس دانشگاه با دو نفر از اساتید بسیجی و جانباز
۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
رییس دانشگاه علوم پزشکی به همراه مدیر کل بنیاد شهیدوامور ایثارگران استان کرمان و سرپرست امور ایثارگران دانشگاه ، عصر روز 31 خرداد ماه با دو نفر از اساتید بسیجی و جانباز این دانشگاه دیدار کردند.
دیدار رییس دانشگاه با دو نفر از اساتید بسیجی و جانباز
به مناسبت روز جانباز صورت گرفت:
دیدار رییس دانشگاه با دو نفر از جانبازان دفاع مقدس
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۳ خرداد
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به همراه سرپرست امور ایثارگران، مدیر امور فرهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی و مدیر فرهنگسرای باران در منزل دو نفر از کارکنان جانباز این دانشگاه حضور یافتند.
دیدار رییس دانشگاه با دو نفر از جانبازان دفاع مقدس