برگزاری نشست نمایندگان بانوان با رئیس دانشگاه
۱۳۹۷ يکشنبه ۳۱ تير
نشست نمایندگان بانوان در واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی با دکتر رشیدی نژاد رئیس دانشگاه 31 تیرماه برگزار شد.
برگزاری نشست نمایندگان بانوان با رئیس دانشگاه
در دومین روز از هفته سلامت صورت گرفت:
برگزاری کارگروه سلامت بانوان استان
۱۳۹۷ يکشنبه ۲ ارديبهشت
کارگروه سلامت بانوان استان کرمان، دوم اردیبهشت ماه به مناسبت هفته سلامت و با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری و مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان برگزا...
برگزاری کارگروه سلامت بانوان استان
جشن ولادت حضرت امام حسن عسکری(ع) و حضرت مسیح (ع) در معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه
۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
حوزه بانوان و خانواده دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت امام حسن عسکری(ع) و حضرت مسیح (ع) مراسم جشنی در معاونت تحقیقات و فن آوری برگزار کرد.
کارگاه آموزشی تاثیر مادران در سلامت معنوی فرزندان از دیدگاه قرآن
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
کارگاه آموزشی تاثیر مادران در سلامت معنوی فرزندان از دیدگاه قرآن ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان 20 آذرماه در محل آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی تاثیر مادران در سلامت معنوی فرزندان از دیدگاه قرآن
برگزاری کارگاه مشکلات و پیامدهای تک فرزندی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
کارگاه آموزشی مشکلات و پیامدهای تک فرزندی 19 مهرماه در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کارگاه مشکلات و پیامدهای تک فرزندی
برگزاری کارگاه حقوق خانواده و قوانین موضوعه
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۶ مرداد
کارگاه حقوق خانواده و قوانین موضوعه ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه 16 مردادماه در محل سالن آمفی تئاتر برگزار شد.
برگزاری کارگاه حقوق خانواده و قوانین موضوعه
کارگاه سطوح شش گانه سلامت در خانواده و محیط کار برگزار شد
۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
کارگاه سطوح شش گانه سلامت در خانواده و محیط کار هشتم مردادماه در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی به همت حوزه امور بانوان و خانواده و مرکز دین پژوهی و طب برگزار شد.
کارگاه سطوح شش گانه سلامت در خانواده و محیط کار برگزار شد
همزمان با میلاد حضرت معصومه(س) برگزار شد:
برنامه فرهنگی، ورزشی، تفریحی به مناسبت روز دختر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
برنامه فرهنگی، ورزشی، تفریحی به مناسبت روز دختر همزمان با میلاد حضرت معصومه( س) امروز سوم مرداد ماه برگزار شد.
 برنامه فرهنگی، ورزشی، تفریحی به مناسبت روز دختر
ششمین جلسه کارگروه سلامت بانوان استان برگزار شد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
ششمین جلسه کارگروه سلامت بانوان استان در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
 ششمین جلسه کارگروه سلامت بانوان استان برگزار شد
محفل انسی با قرآن در معاونت تحقیقات دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
محفل انسی با قرآن همراه با تدّبر در قرآن به همت حوزه بانوان و خانواده معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در نماز خانه این معاونت برگزار شد.
محفل انسی با قرآن در معاونت تحقیقات دانشگاه برگزار شد