روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 24926-25200      تاریخ انتشار : سه شبه 21 مهر 1394 تعداد بازدید : 244

شهرستان راور | دو خبر از شبکه بهداشت و درمان راور

دو خبر از شبکه بهداشت و درمان راور
برگزاری مسابقه تنیس بین پرسنل به مناسبت هفته قلب و کنترل فشارخون و آموزش به شرکت کنندگان در همایش تکریم خانواده از اهم اخبار شبکه بهداشت ودرمان شهرستان راور می باشد.

برگزاری مسابقه تنیس بین پرسنل شبکه

 به مناسبت هفته قلب، یکشنبه نوزدهم مهرماه مسابقه تنیس آقایان و بانوان با حضور دکتر مزیدی مدیر شبکه و با همت واحد مبارزه با بیماری های غیر واگیر در سالن ورزشی ارتقاء سلامت این شبکه برگزار و به نفرات برتر جوایزی از طرف مدیر شبکه اهدا شد .

 

 

 کنترل فشارخون و آموزش به شرکت کنندگان در همایش تکریم خانواده

 واحدهای مبارزه با بیماری های غیر واگیر و سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت شهرستان راور ضمن حضور در همایش به اندازه گیری فشارخون و آموزش به شرکت کنندگان در همایش تکریم خانواده تجلیل از بازنشستگان آموزش و پرورش پرداخت.

در این همایش دکتر یوسف نژاد در زمینه تغذیه دوران سالمندی آموزش های لازم را به شرکت کنندگان ارائه داد .

 در حاشیه این همایش رستمی و توکلی فشارخون حضار را کنترل و آموزش های لازم در زمینه بیماری فشارخون را به آنها ارائه دادند و موارد پرخطر به متخصص قلب ارجاع شد .


-