روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 24926-25399      تاریخ انتشار : یکشبه 5 دی 1395 تعداد بازدید : 308

شهرستان راور | بازدید از مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرستان راور

بازدید از مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرستان راور
کارشناسان تغذیه و بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان راور از رستوران ها، اشپزخانه های مراکز شبانه روزی و مراکز طبخ و توزیع غذا جهت اندازه گیری میزان ید در نمک مصرفی و بررسی نوع روغن مصرفی در طبخ غذا بازدید کردند.

در این بازدید آموزش های لازم در خصوص استفاده از نمک ید دار و روغن مایع و نحوه نگهداری صحیح آنها به متصدیان داده شد.