روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 25282-33291      تاریخ انتشار : ۱۳۹۸ شنبه ۹ آذر تعداد بازدید : 719

شهرستان کرمان | کنترل و پایش نمک در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شد

کنترل و پایش نمک در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شد
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمان گفت: در سه ماهه شهریور،مهر و آبان سال جاری، 3125 مورد ید سنجی توسط کیت های ید سنج انجام شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمان، محمدباقر شهابی نژاد گفت: با توجه به اجرای طرح ضربتی کنترل و پایش نمک های تصفیه شده یددار در سطح عرضه توسط کارشناسان بهداشت محیط در شهریور امسال 41 نمونه نمک جهت تشخیص درجه خلوص و کنترل ید به آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو ارسال شد.

وی افزود: در خصوص نمونه های غیر استاندارد با درجه خلوص پایین تر از حد مجاز، نمک مورد نظر از واحدهای عرضه کننده کوچک جمع آوری و معدوم شد اما در خصوص واحدهای عمده فروشی با تناژ بالا و محموله های بزرگ نمک، طبق اظهار نظر معاونت غذا و دارو، محموله غیر استاندارد جهت اصلاح فرایند و ارتقاء درجه خلوص با نظارت معاونت غذا و دارو به کارخانه تولید کننده عودت داده شد تا پس از اصلاح فرایند درجه خلوص به چرخه توزیع برگردانده شوند.

مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمان گفت: در جریان بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ید سنجی از نمک های مورد عرضه انجام شد و طی سه ماهه شهریور، مهر و آبان  سال جاری، 3125 مورد یدسنجی (8 مورد نمک دریا و 33 مورد نمک تصفیه شده یددار) توسط کیت یدسنج انجام و آموزش های لازم در خصوص نگهداری نمک بسته بندی در واحد های صنفی ارائه شد.

محمد باقر شهابی نژاد افزود:به شهروندان محترم توصیه می شود در صورت مشاهده نمک مورد عرضه در شرایط دمایی نامناسب و در معرض نور خورشید ،همچنین نمک های بسته بندی فاقد مشخصات بهداشتی و موارد تاریخ گذشته ،مراتب را از طریق شماره تماس 190(سامانه مدیریت ارتباطات مردمی) گزارش دهند.