روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 24912-34586      تاریخ انتشار : یکشبه 20 بهمن 1398 تعداد بازدید : 627

معاونت بهداشتی | جلسه آموزشی "رضایتمندی زناشویی و علل ادراک شده طلاق"

جلسه آموزشی "رضایتمندی زناشویی و علل ادراک شده طلاق"
جلسه آموزشی "رضایتمندی زناشویی و علل ادراک شده طلاق" به همت گروه بهداشت خانواده معاونت بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، این نشست آموزشی ویژه بانوان شاغل در زیرمجموعه دانشگاه و نمایندگان بانوان ادارات استان در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار  و مطالب آموزشی این کارگاه توسط دکتر نوذر نخعی پژوهشگر و متخصص پزشکی اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان ارائه شد.

 

مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: خانواده اولین سازمان اجتماعی است که فرد در آن زندگی می کند و ازدواج پیمان مقدسی است که از طریق خانواده شکل می گیرد.

 

دکتر منصوره صافی زاده افزود: لازم است مهارت های تک تک افراد به ویژه والدین در این کانون در حدی باشد که فشارهای وارده بر اعضا را تخفیف دهد و راه رشد و شکوفایی افراد خانواده هموار گردد.

 

دراین برنامه علل طلاق از جمله، اعتیاد، سوءظن و بدبینی، خیانت، دخالت اطرافیان، اعتقادات مذهبی، بیماری های جسمی و روحی همسر، چشم و هم چشمی و رقابت، عدم وجود ارتباط بین زن و شوهر، کاهش روابط عاطفی، بی احترامی بین زوجین، کاهش سازگاری ها، فقر و عوامل اقتصادی و غیره بررسی شد.