سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24923-15765      تاریخ ایجاد : یکشبه 27 مهر 1393   تعداد بازدید : 675
به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد

دوره آموزشی بررسی سموم در محصولات کشاورزی و مواد غذایی

به مناسبت روز جهانی غذا یک دوره آموزشی بررسی سموم در محصولات کشاورزی و مواد غذایی با حضور دکتر حیدری معاون غذا و دارو و جمعی از کارشناسان فعال این عرصه در مورخه 26 مهر ماه در سالن آموزش سلامت دانشگاه برگزار شد.

دکتر حیدری معاون غذا و دارو در این مراسم گفت: کارشناسان این حوزه در بازرسی از کارخانه ها بایستی دید واقع بینانه داشته باشند.

در ادامه دکتر علی ماندگاری متخصص سم شناسی و فارماکولوژی و عضو هیأت علمی دانشکده داروسازی پیرامون شناخت سموم، تاریخچه سم کش ها و میزان آن در محصولات غذایی، کشاورزی و آزمایشگاه های تحت پوشش مطالبی بیان نمود.

 در انتها به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.


نظر شما :
captcha