به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، با توجه به ابلاغ دستورالعمل جديد برچسب گذاري مواد غذايي از سازمان غذا و دارو و لزوم تغيير طرح برچسب مواد غذايي،اين دوره با حضور بيش از 80 نفر از مسئولان فني كارخانجات مواد غذايي آرايشي بهداشتي و كارشناسان ادارات نظارت بر مواد غذايي قطب دهم كشوري به مدت 4 ساعت برگزار شد.
هدف از برگزاری اين دوره در خصوص جدول ارزش تغذيه اي مواد غذايي، تركيبات، نشانه گذاري رنگي تركيبات حساس در مواد غذايي و ساير الزامات، آموزش هاي لازم ارائه شد.
بر اساس اين دستورالعمل، كليه توليد كنندگان موظف شدند ظرف مدت يك سال آينده طي چند مرحله، تغیيرات جديد را در طرح برچسبگذاری كليه مواد غذايي اعمال نمايند.
بر اين اساس مصرف كنندگان بيش از قبل نسبت به حقايق تغذيه اي و تركيبات هر محصول غذايي،آگاهي پيدا خواهند كرد.