به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، این نشست آموزشی در سالن آمفی تئاتر دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد برگزار شد.
کارشناسان معاونت غذا ودارو دانشگاه در این نشست در مورد چگونگی تشخیص فرآورده های آرایشی وبهداشتی قاچاق از کالاهای اصلی (برچسب اصالت کالا، تی تک، آرم سازمان غذا و دارو و مجوز بهداشتی و...) توضیحات لازم رابیان کردند.
همچنین این کارشناسان در ادامه درمورد نشانگرهای رنگی تغذیه ای و ارسال نرم افزار تی تک به دانشجویان جهت شناخت کالاهای مصرفی تقلبی از کالاهای اصلی مطالبی را ارائه کردند.




