به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، این کلاس در زمینه شناخت تشخیص شاخص های موادغذایی آرایشی و بهداشتی غذای سالم و ایمن و نشانگرهای رنگی تغذیه ای برای انتخاب آگاهانه برای مصرف موادغذایی برگزار شد.
در این کلاس کارشناسان اداره نظارت برموادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان بر مواردی چون کمبود مواد غذایی دررزیم غذایی وبیماریهایی که ناشی از تغذیه ناسالم ایجاد می شود صحبت کردند.
کرمان، ابتدای محور هفت باغ علوی ، پردیس دانشگاه علوم پزشکی
کد پستی :7616913555
تلفن :31325804-034
نمابر:31325802-034