با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی قطب هشتم کشوری برگزار شد:
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، این کارگاه در راستای اجرای فعالیت ها در برنامه عملیاتی و اجرای طرح pms) ) پایش محصولات در سطح عرضه برگزار شد.
رییس و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی قطب هشتم کشوری در این کارگاه حضور داشتند.
مهندس سعید گوهری کارشناس مسئول اداره غذا و مهندس علیزاده در خصوص الزامات برچسب گذاری، نشانگرهای رنگی تغذیه ای و همچنین بررسی و ضرورت برچسب گذاری محصولات وارداتی مطالبی بیان کردند.