سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24923-19022      تاریخ ایجاد : دو شنبه 25 بهمن 1395   تعداد بازدید : 670

اولین دوره آموزشی کاهش قندهای ساده در فرمولاسیون مواد غذایی برگزار شد

اولین دوره آموزش با عنوان کاهش مصرف قندها در فرمولاسیون مواد غذایی با حضور دکتر دانشی از اساتید دانشکده صنایع غذایی تهران و مدیر تحقیق و توسعه شرکت پگاه ایران در تالار بیمارستان شفا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه، این دوره با حضور کارشناسان اداره نظارت برمواد غذایی و آزمایشگاه معاونت و کارشناسان قطب هشتم کشور، مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی برگزار شد.

در این دوره آموزشی در خصوص راهکارهای لازم در واحدهای تولیدی غذایی برای کاهش مصرف شکر توصیه های و پیشنهادهایی ارائه شد.

 دکتر دانشی در این رابطه گفت: وزارت بهداشت و درمان در این دوره کاهش مثلث خطر یعنی قند، روغن و نمک را مورد توجه قرار داده است.


نظر شما :
captcha