همزمان با روز پزشک در سیرجان:
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی سیرجان، رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان در این مراسم ضمن نکوداشت یاد و اقدامات مرحوم دکتر صادقی، گفت: افراد نادری هستند که تمام اموال خود را وقف مردم کردند، دکتر صادقی از این نوادر بود و از افراد بی بضاعت پول نمی گرفت.
دکتر غلامعباس محمدی به بیان خاطرات خود از مرحوم دکتر صادقی پرداخت و ادامه داد: اینکه مرحوم دکتر صادقی با توجه به مدرکی که داشت از زادگاه خود به سیرجان آمد و تا پایان عمر خود به مردم این شهر خدمت کرد دلیلش را می توان در فرهنگ بالای سیرجان و قدرشناسی مردم این شهرستان یافت.
امام جمعه سیرجان نیز در این نشست مرحوم دکتر صادقی را الگویی خوب برای پزشکان دانست و گفت: دستگیری از مطلومین و نیازمندان همواره از منش ائمه اطهار و بزرگان دین بوده است.
حجت الاسلام سید محمود حسینی افزود: هر کسی بنتواند به هر طریقی و در حد توان خود دست نیازمندی را بگیرد مسلما پاداشی بزرگ در انتظار اوست و یادی نیکو از خود به جا خواهد گذشت.
سخنرانی دکتر علی سوند رومی جامعه شناس، خاطره گویی دکتر علی ستوده از جراحان مطرح سیرجانی، پخش کلیپی درمورد زندگی و مرگ دکتر صادقی و قرائت فاتحه بر آرامگاه این پزشک انساندوست در محل بیمارستان امام رضا(ع) از دیگر برنامه های این مراسم بود .



