در نشست خبری رییس و معاونین دانشکده علوم پزشکی سیرجان مطرح شد:
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی سیرجان، رئیس دانشکده علوم پزشکی سیرجان در این نشست خبری از افتتاح 28 تخت روانپزشکی در بخش اعصاب و روان بیمارستان امام رضا(ع) همزمان با سراسر کشور در هفته آینده خبر داد.
دکتر غلامعباس محمدی گفت: با توجه به نیاز مبرم بیماران اعصاب و روان که معمولا مورد بی مهری خانواده ها و باورهای غلط جامعه قرار می گیرند سیاست وزارت بهداشت در تلاش برای تغییر چنین باورهایی و افزایش تخت های روانپزشکی در بیمارستان های عمومی قرار گرفت.
وی افزود: در سال های اخیر تعداد تخت ها افزایش یافت تا اینکه در سال اخیر هزار تخت روانپزشکی در 33 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی ایجاد شد و دانشکده علوم پزشکی سیرجان نیز به تبعیت از سیاست های وزارت بهداشت، تخت های روانپزشکی خود را از 17 تخت به 28 تخت افزایش داد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی سیرجان ادامه داد: مراسم افتتاح این تخت ها در بیمارستان امام رضا(ع) و با فرمان سراسری وزیر بهداشت به صورت وب کنفرانس در هفته آخر دی ماه با حضور مقامات استانی و شهرستانی برگزار می شود.
وی گفت: با این بهره برداری، تخت های روانپزشکی درصد قابل قبولی از کل تخت های درمانی شهرستان را به خود اختصاص می دهد.
وی اظهار امیدواری کرد: نظر به پوشش خدمات درمانی حوزه روانی بیماران برخی شهرهای اطراف، تخت های اعصاب و روان (روانپزشکی) سیرجان در سال های آینده تا 40 تخت افزایش یابد.
در ادامه این نشست دکتر موسی نصرالله پور معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر غلامرضا جهانشاهی معاون درمان، دکتر محمد موقری پور معاون آموزشی دانشجویی، دکتر سیدمحمد رضوی نسب معاون بهداشتی و دکتر محمد بختیاری رئیس بیمارستان امام رضا(ع) به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند .