در راستای هفته سلامت برگزار شد؛
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، مهندس سلطانی مدرس این کارگاه با بیان شعار هفته سلامت با عنوان " مراقبت هایی اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت می باشد" گفت: پیام هفته سلامت اهمیت مشارکت اجتماعی و سلامت است که می طلبد در این ایام بیش از روزهای گذشته به سلامتی توجه شود.
در این کارگاه آموزشی، مطالبی در خصوص آیین نامه هاو ضوابط کلی فعالیت اداره نظارت بر غذا ، راه های تشخیص تقلبی بودن اقلام آرایشی وبهداشتی از طریق برچسب سلامت محور سازمان و نرم افزار (ttac )، دقت به نشانگر رنگی الصاق شده بر روی اقلام مواد غذایی ارائه شد.