سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24918-28034      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 4 اردیبهشت 1398   آخرین بروزرسانی : چهار شنبه 4 اردیبهشت 1398    تعداد بازدید : 960
در راستای هفته سلامت برگزار شد؛

کارگاه آموزشی سلامت محوری محصولات غذایی، آرایشی وبهداشتی ، قوانین و مقررات اداره غذا

در راستای هفته سلامت کارگاه آموزشی "سلامت محوری محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی، قوانین و مقررات اداره غذا" به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه در سالن آمفی تئاتر پردیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، مهندس سلطانی  مدرس این کارگاه با بیان شعار هفته سلامت با عنوان  " مراقبت هایی اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت  می باشد" گفت: پیام  هفته سلامت اهمیت مشارکت اجتماعی و سلامت است که می طلبد در این ایام بیش از روزهای گذشته به سلامتی توجه شود.

در این کارگاه آموزشی، مطالبی در خصوص آیین نامه هاو ضوابط کلی فعالیت اداره نظارت بر غذا ، راه های تشخیص تقلبی بودن اقلام آرایشی وبهداشتی از طریق برچسب سلامت محور سازمان و نرم افزار (ttac )، دقت به نشانگر رنگی الصاق شده بر روی اقلام مواد غذایی ارائه شد.

 

DSC09063
DSC09064
DSC09066
DSC09067
DSC09074
DSC09076
DSC09077
DSC09078
DSC09079
DSC09080
نظر شما :
captcha