سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24918-30212      تاریخ ایجاد : دو شنبه 28 ابان 1397   تعداد بازدید : 1505
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار کرد:

دوره آموزشی با عنوان "کاهش ضایعات در صنایع غذایی"

دوره آموزشی "کاهش ضایعات در صنایع غذایی" ویژه کارشناسان قطب هشتم کشور و مسئولین فنی کارخانجات تولیدی استان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در این کارگاه دکتر محمد دانشی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یزد مطالبی در خصوص میزان ضایعات در صنایع مختلف غذایی در ایران و راهکارهای کاهش این ضایعات، صرفه اقتصادی کردن آنها در صنعت غذا و استفاده از تجارب دیگر کشورها در جهت پیشرفت و ارتقاء این صنعت بیان کرد .

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار کرد:
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار کرد:
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار کرد:
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار کرد:
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار کرد:
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار کرد:
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار کرد:
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار کرد:
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار کرد:
نظر شما :
captcha