به همت معاونت غذا و دارو کرمان و با همکاری صدا و سیمای کرمان صورت پذیرفت؛
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، رئیس اداره غذا این معاونت در این رابطه گفت: مسئولیت اداره غذا، نظارت بر تولید مواد غذایی بوده تا تولیداتی که در سطح عرضه و در دسترس مردم قرارمی گیرد سالم و ایمن باشد و در همین رابطه ضوابطی در تولید وجود دارد که باید رعایت شود.
دکتر قنبری همچنین افزود: با تشکیل جلساتی که با کارشناسان اداره غذا صورت گرفته تا دیدگاه مشترکی بین کارشناسان به وجود آید و تا آنجا که ممکن باشد جهت تسهیل در واحدهای کوچک تولیدی برای فضای موجود و دیگر قوانین سازمان، حداکثر همکاری صورت گیرد .