معاونت غذا ودارو کرمان برگزار کرد:
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه، جهت ارتقاء وبروز آوری دانش کارشناسان اداره غذا، کارگاه آموزشی درخصوص نمک طعام وانواع روش های تولید وتصفیه آن- ضرورت استفاده از نمک های تصفیه شده یدار وکاهش نمک در فرمولاسیون مواد غذایی برگزار شد.
در این کارگاه، مهندس رویا سلطانی گفت: سرانه مصرف نمک طعام 10 الی 15 گرم در روز برای هر فرد می باشد و هدف نهایی سازمان های بهداشتی، کاهش سدیم در محصولات غذایی از جمله فرآورده هایی گوشتی می باشد به طوری که مصرف کننده از غذا لذت برده ودر عین حال رزیم غذایی وروش زندگی سالم تری داشته باشد.
وی افزود: در همین ارتباط مصرف نمک دریافتی به صورت اختیاری توسط خود خود مصرف کننده کاهش یافته ودر همین ارتباط باید به برچسب گذاری مواد غذایی (نشانگرها رنگی تغذیه ای) در محصولات غذایی توجه بیشتری شود.