توسط معاونت غذا و دارو کرمان صورت گرفت؛
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دوره آموزشی برچسب گذاری مواد خوراکی آرایشی و بهداشتی توسط مهندس علیزاده کارشناس مسئول صدور پروانه بهره برداری واحدهای تولیدی اداره غذا برای کارشناسان اداره غذا در سالن کنفرانس معاونت غذا ودارو برگزار شد.
در این دوره ها، کارشناس اداره غذا در مورد جایگاه مسولین فنی در کارخانه ها و اثر گذاری و نقشی که باید برای کیفت تولید مواد خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی داشته باشند صحبت کرد.
مهندس قدسیه علیزاده گفت: این دوره ها به منظور ارتقای کیفیت مواد خوراکی، آشامیدنی وآرایشی و بهداشتی و ضوابط برچسب گذاری برگزار شد.
وی افزود: این راهنما به منظور طراحی نشانگرهایی تغذیه ای بروی محصولات خوراکی تدوین شده تا با افزایش آگاهی مصرف کنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاء سلامت جامعه گام های موٍثری برداشته شود
وی، ارتقای توانمندی فنی و دانش به روز کارشناسان اداره غذا را با هدف افزایش دقت آنها در کنترل کیفی مواد غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی که این مهم ارتباط مستقیم با ارتقای سلامت افراد جامعه از اهداف برگزاری این دوره ها دانست.