توسط معاونت غذا و دارو کرمان برگزار شد:
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، رئیس اداره تحقیق وتوسعه این معاونت، در این کارگاه گفت: مکمل هایی دارویی، فرآورده هایی هستند که از راه دهان در رژیم غذایی افراد استفاده می شوند.
دکتر حاج اکبری افزود: این مکمل ها شامل ویتامین ها، مواد معدنی، پروبیوتیک ها، اسید آمینه، عصاره ها (جایگزینی برای مواد غذایی) و روغن های طبیعی می باشند و علت اصلی تولید و مصرف مکمل های دارویی نیاز انسان هاست و بخش زیادی از مکمل های غذایی و دارویی با هدف کمک به ارتقای سلامت افراد تهیه می شود.
وی همچنین توضیحاتی در مورد بعضی از این اقلام و طریق مصرف و آنها جذب و تاثیر آنها از جمله گلوکزامین، زینک (روی)، اسید فولیک، سلنیوم، کلسیم – دی (کلسیم + ویتامینD3)، منیزیم، ویتامین E، ویتامین ث( C)، آهن و ... بیان کرد.
در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده و قرص ویتامین ِD3 بین شرکت کنندگان توزیع شد.