به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمان، در این جلسه که با حضور مدیران و متصدیان صنف بستنی فروش شهر کرمان، رئیس اتاق اصناف، رئیس و معاون اتحادیه صنف بستنی فروشان کرمان برگزار شد، آموزشهای بهداشتی لازم در خصوص رعایت بهداشت شیر و سایر مواد اولیه بستنی، بهداشت فردی، بهداشت ابزار و تجهیزات ، بهداشت ساختمان و تمام اقدامات و تمهیدات بهداشتی لازم در کاهش بار آلودگی بستنی سنتی توسط مهندس مجتبی کریمی مسئول بهداشت محیط و مهندس مریم سلطانی مهندس بهداشت محیط و کارشناس بهداشت مواد غذایی ارائه شد.
در پایان جلسه به سوالات و ابهامات افراد حاضر در جلسه پاسخ داده شد.