۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
کد : 25281-48745      تاریخ ایجاد : ۱۴۰۱ پنج شنبه ۳ آذر   آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۱ پنج شنبه ۳ آذر    تعداد بازدید : 185
به مناسبت هفته بسیج صورت پذیرفت؛

دیدار رئیس دانشگاه با خانواده شهید یدالله زمانی بابگهری

دکتر مهدی احمدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، حجت الاسلام و المسلمین جهادی به نمایندگی از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر حمید فروتن فرسرپرست دانشکده داروسازی وعلی پویایی جانشین مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگر دانشگاه، عصرپنجشنبه سوم آذرماه با خانواده شهید یدالله زمانی بابگهری دیدار کردند.

به گزارش و ب دا کرمان، شهید یدالله زمانی بابگهری در سال 1366 در منطقه بانه به درجه رفیع شهادت نائل شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان ضمن تبریک هفته بسیج، یاد و خاطره شهدا را گرامی داشت.

دکتر مهدی احمدی نژاد با  اشاره به جایگاه ایثار و مقام والای شهدا و جانبازان گفت: آشنایی نسل جوان با فرهنگ شهادت و ایثار و مقاومت از اهمیت خاصی برخوردار است.

همچنین جانباز سرافراز فرهاد زمانی که از همکاران شاغل در دانشکده داروسازی دانشگاه می باشد به شرح رشادت های شهدا و همرزمان شان در دوران دفاع مقدس پرداخت.

حجت الاسلام و المسلمین جهادی با  اشاره به اینکه در تمامی دوران از ابتدای حکومت امیرالمومنین(ع) تا به امروز دشمنان به دنبال فریب و انواع فتنه ها بوده اند گفت: اهمیت شناخت درست مسائل در دوران جنگ نرم از طریق رسانه و تبیین مسائل جهت جلوگیری از تحریف را برای نسل جوان ضروری است.